Ce a pățit Sandra Izbașa la doar o zi după ce s-a căsătorit. Cei de la Steaua au fost implicați direct: „Și am încheiat-o”

Alex Cazacu 31.08.2023, 11:01

Sandra Izbașa trece printr-o perioadă frumoasă a vieții sale. Imediat după după nunta de vis cu Răzvan Bănică, ea a primit o nouă veste bună. Mai precis este vorba despre o promovare în cariera militară, ea trecând de la gradul de căpitan la cel de maior. Fosta gimnastă are îndeplinește funcția de ofițer în cadrul Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

Sandra Izbașa a avansat în grad. Fosta gimnastă este în culmea fericirii

Medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de vară din 2008 și la Jocurile Olimpice de vară din 2012 de la Londra, Sandra Izbașa trece printr-o perioadă foarte bună a vieții sale. Fosta sportivă trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Răzvan Bănică. Actorul a cerut-o de soție în 2020, însă au ajuns în fața ofițerului de stare civilă abia în vara lui 2021.

În urmă cu o lună de zile, Sandra Izbașa și Răzvan Bănică au ajuns și în fața altarului. Ei bine, a doua zi după marele eveniment, fosta campioană la gimnastică a primit o veste mare.

”Așa cum știți, eu activez ca ofițer în cadrul Clubului Sportiv al Armatei Steaua încă din anul 2010, iar anul acesta am avut bucuria de a avansa în grad, chiar a doua zi după nuntă. Cu alte cuvinte, am început nunta cu grad de căpitan și am încheiat-o cu grad de maior”, a spus Sandra Izbșa, potrivit okmagazine.ro.

Ce a pățit Sandra Izbașa la doar o zi după ce s-a căsătorit. Cei de la Steaua au fost implicați direct
Ce a pățit Sandra Izbașa la doar o zi după ce s-a căsătorit. Cei de la Steaua au fost implicați direct

Sandra, nuntă de poveste cu actorul Răzvan Bănică

Pe 30 iulie, la doi ani de la cununia civilă, Sandra și Răzvan au spus ”Da!” în fața lui Dumnezeu. De menționat este faptul că, data de 30 iulie 2023 nu a fost aleasă la întâmplare. Se pare că atunci s-au împlinit fix trei ani de când s-au cunoscut.

Nunta lor a fost una cu adevărat magică, iar printre invitați s-au numărat și nume mari din lumea sportului. La marele eveniment a fost prezentă toată naționala României de gimnastică. Nelipsit de la nunta Sandrei a fost și Octavian Belu. Celebrul cuplu a optat pentru două perechi de nași. Ei bine, una dintre nașe a fost nimeni alta decât Andreea Răducan.

Proaspeții însurăței au oferit un spectacol impresionant la dansul mirilor, acesta fiind absolut extraordinar. Alegerea lor muzicală a fost una romantică, iar coregrafia de-a dreptul unică. Intrarea mirilor pe ringul de dans a fost spectaculoasă. Cei doi au pășit în fața invitaților alături de patru talentate dansatoare.

Urmăriți Playsport.ro și pe