Ce a pierdut Daniel Popa după penalty-ul ratat cu Dinamo. „Nu vor mai bea niciodată cu el” EXCLUSIV Playsport Live

Bădulescu Silvian 15.12.2021, 08:39
Ce a pierdut Daniel Popa după penalty-ul ratat cu Dinamo. „Nu vor mai bea niciodată cu el” EXCLUSIV Playsport Live

Valeriu Răchită a fost invitatul moderatorilor Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu în cadrul emisiunii PlaySport Live, de pe YouTube. Fost jucător la Steaua București sau Petrolul, acesta a vorbit despre situația de la Dinamo.

„Filip și Matei nu vor mai bea niciodată cu Popa”

În epilogul etapei a 19-a a Ligii 1, Dinamo București a obținut prima victorie după 15 etape fără succes. „Câinii roșii” s-au impus în fața celor de la Chindia Târgoviște, prin golul marcat de Cătălin Carp în minutul 62. Aceștia acumulează 11 puncte și rămân pe locul 15 la sfârșitul rundei.

Pe finalul partidei, Daniel Popa, fost jucător la Dinamo, a avut șansa egalării, însă mingea trimisă de acesta a lovit bara transversală a porții lui Iliev. A fost a doua „bară” pentru el, după cea din minutul 59. La câteva minute după, bucureștenii au marcat golul victoriei.

Steliano Filip și Cosmin Matei nu vor mai bea niciodată vreo bere cu Daniel Popa. Dacă el înscria din acel penalty, se termina 1-1, iar Dinamo era în criză, fără victorie…” a precizat acesta în cadrul emisiunii.

Pe același ton ironic, Cătălin Mureșanu, una din gazdele emisiunii, a declarat că dinamoviștii îl iubesc mai mult acum pe Daniel Popa.

Popa a jucat 81 de meciuri la Dinamo și a marcat 14 goluri, dar niciodată nu va fi mai iubit de către suporterii dinamoviști pentru golurile marcate decât pentru această bară”.

„Erau și lucruri de vestiar, nu numai fotbalistice”

Mircea Rednic a obținut prima victorie în cel de-al cincilea mandat la Dinamo. „Vivi” Răchită a declarat că această criză în care s-a afundat echipa nu s-a datorat doar antrenorului sau doar lucrurilor ce țin de fotbal.

Pentru mine era incredibil cum un antrenor ca Rednic, așa cum îl știm cu toții, e un perfecționist. Se pare că lucrurile nu erau numai fotbalistice, erau și de vestiar, de jucători.

Nu poți să intri într-un ritm de campionat, mai ales la Dinamo, unde presiunea este foarte mare, de-abia după 7-8 meciuri. Nu poți să intri în forma după atâta timp”.

Totodată, în ciuda trecutului său stelist, acesta a declarat că prezența unei echipe ca Dinamo pe prima scenă a fotbalului românesc este indispensabilă.

Oricât de stelist sau petrolist aș fi eu, cred că Dinamo trebuie să fie în fotbalul românesc”.

Pentru Dinamo urmează deplasarea de la CS Mioveni, joi, 16 decembrie, de la ora 17.30. Echipa lui Alexandru Pelici se situează pe locul 13, cu doar 17 puncte acumulate.

De asemenea, dinamoviștii vor încheia anul luni, pe 20 decembrie, într-o partidă pe teren propriu contra celor de la Farul Constanța.

Urmăriți Playsport.ro și pe