Ce a postat Laurențiu Reghecampf în urmă cu puțin timp. Imagine de mii de like-uri pe Instagram

Moldoveanu Camelia / 31.05.2022, 13:55
Ce a postat Laurențiu Reghecampf în urmă cu puțin timp. Imagine de mii de like-uri pe Instagram

Laurențiu Reghecampf se mândrește cu noua lui familie pe Instagram. Prima imagine cu Liam și Corina Caciuc a strâns mii de like-uri.

O familie fericită! Laurențiu Reghecampf s-a fotografiat alături de Corina Caciuc și fiul lor, Liam

Pe data de 19 mai, Laurențiu Reghecampf a devenit tată de băiat pentru a treia oară. La aproape două săptămâni distanță, antrenorul CS U Craiova a postat și prima fotografie cu noua sa familie.

Imaginea cu Reghe, Corina Caciuc și micuțul Liam a strâns în doar o oară aproape 5 mii de like-uri. Bineînțeles că nici felicitările nu au întârziat să apară în secțiunea de comentarii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Prima apariție a Corinei Caciuc după naștere

Se pare că la scurt timp de la externare, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au ieșit împreună la masă. Partener de discuții le-a fost chiar Cătălin Măruță. Prezentatorul Pro TV s-a filmat alături de cei doi și l-a prezentat lumii întregi pe Liam.

În imagini se poate observa faptul că iubita antrenorului CS U Craiova, Corina Caciuc, s-a refăcut foarte bine în urma sarcinii. Acesta strălucește în noua postură, cea de mămică.

Și Reghe s-a bucurat să se revadă cu Cătălin Măruță, după cum se poate observa din mesajul postat pe Instagram:

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Laurențiu Reghecampf se pregătește de o nouă căsătorie

Antrenorul CS U Craiova a fost invitatul lui Denise Rifai la emisiunea „40 de întrebări” și bineînțeles că, printre altele, a fost întrebat și de trecutul iubitei sale, Corina Caciuc:

Nu știu din ce unghi priviți. În momentul în care cunosc o persoană, nu sunt de la poliție, nu pot să îi cer buletinul să aflu ce a făcut. Foarte multe informații sunt false. Multe persoane care au mers pe acest fir știu cine a avut interes să apară informația și cine le-a dat-o. Îmi place foarte mult Corina. De trecut, cum aș putea să aflu de trecutul cuiva? Să întreb la poliție, să îi iau buletinul… Nu contează trecutul”, a răspuns Laurențiu Reghecampf la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Întrebat de o posibilă căsătorie, Reghecampf a răspuns:

Urmează, vedem, în momentul de față nu acest lucru este important. Important e Liam, important e să îmi termin divorțul, important e să se termine tot scandalul care este în momentul de față. Din toată povestea, cea mai șifonată a ieșit Corina”, a spus  Reghe la Kanal D.