Ce a putut să facă Marius Șumudică după ce și-a încasat banii de la CFR Cluj. Antrenorul, alături de șeful galeriei rapidiste

Giosanu Catinca / 16.09.2021, 16:39

Marius Șumudică şi-a reziliat contractul cu CFR cluj, însă nu a plecat gratis. Fostul antrenor al Campioanei României mai avea de primit o sumă considerabilă de bani de la patronul Neluțu Varga. În cele din urmă, Marius Șumudică a intrat în posesia banilor promiși din partea fostului patron. Nu au rezistat însă prea mult în buzunarul său. Tehnicianul a fost invitat la ziua lui Gigi Corsicanu, fostul lider de galerie al Rapidului, unde a aruncat cu bani pe lăutari.

Marius Șumudică și Neluțu Varga și-au încheiat socotelile

Marius Şumudică a plecat de la CFR Cluj, după ce nu a reuşit să se califice cu echipa din Gruia în grupele de Europa League. În locul lui, la CFR Cluj a revenit Dan Petrescu, antrenorul care a câştigat nu mai puţin de trei titluri cu formaţia din Gruia.

Atunci când se aștepta mai puțin, Marius Șumudică și-a primit banii pe care îi datora clubul patronat de Neluțu Varga. 300.000 de euro i-au intrat în conturi marți antrenorului român. Tehnicianul nu a ținut însă de ei. El s-a afișat într-o formă de zile mari la petrecerea dată de Gheorghe Răducanu, alias Gigi Corsicanu, personaj care a ispășit în trecut o condamnare de un an și 3 luni cu suspendare pentru „lovire și alte violențe”.

Șumudică a aruncat în lăutari cu banii primiți de la Neluțu Varga

La petrecerea fostului lider de galerie al Rapidului a fost prezent și Daniel Pancu, o altă legendă rapidistă și totodată bunul prieten al lui Șumudică. Cei doi s-au distrat pe cinste. Au aruncat cu banii în lăutari.

De cine mi-e mie dor / De Pancu și Șumi-Gol.”, a fost una dintre dedicațiile serii.

Și Liviu Ungurean, poreclit „Bocciu”, un alt personaj influent în galeria rapidistă, și-a făcut apariția în restaurantul în care a petrecut fostul antrenor al CFR-ului. Șumudică nu l-a ocolit nici pe acesta. Ba din contră! I-a dedicat și lui o melodie. În plus, a aruncat cu bancnote de două milioane pe artistul care întreținea atmosfera.

De la Șumudică pentru Bocciu, două milioane!”, a sunat dedicația lui Marius Șumudică.

În cazul în care Marius Șumudică nu și-ar fi primit banii până marți, suma ar fi crescut cu încă 100.000 de euro. Problemele însă au fost rezolvate. Odată cu Șumi, și membrii staff-ului lui, care au plecat cu acesta, au primit banii datorați.