Ce a putut spune Liță Dumitru despre Edi Iordănescu, antrenorul FCSB: „El nu a jucat fotbal, dar poate să fie un Mourinho”

Olteanu Ștefan / 21.09.2021, 12:37

Liță Dumitru l-a lăudat pe Edi Iordănescu, antrenorul FCSB, despre care a spus că poate fi un „Jose Mourinho” al Ligii I. Fostul căpitan al naționalei României spune că una din principalele calități pe care le are Iordănescu Jr. este că știe cum să pregătească antrenamentele echipei. De asemenea, Liță Dumitru l-a lăudat și pe Gigi Becali pentru curajul de a-i acorda încredere totală lui Edi Iordănescu.

Liță Dumitru, impresionat de adaptarea lui Edi Iordănescu la FCSB

Aflat în continuare în România, Liță Dumitru urmărește cu mare atenție fotbalul din Liga I și spune că este impresionat de ce vede la FCSB în mandatul lui Edi Iordănescu.
Fostul căpitan al naționalei României l-a lăudat pe Iordănescu Jr. și a dezvăluit un mare plus al acestuia. Liță Dumitru spune că actualul antrenor al FCSB-ului știe cum să pregătească un antrenament, iar asta este un factor esențial pentru ca echipa să poată obține rezultate. De asemenea, Edi Iordănescu a fost comparat, mai în glumă, mai în serios, cu Jose Mourinho.

Edi Iordănescu e un antrenor foarte bun. Este tânăr. Poate să fie un Mourinho, zic eu, pentru că el nu a jucat fotbal. Este priceput, e un băiat care se documentează. Am auzit că face antrenamente bune. Sunt antrenori care sunt pe aici prin Divizia A, Divizia B, care nu știu să facă antrenamente cum trebuie, dar el este un antrenor bun. Și a demonstrat-o de fiecare dată, pe unde s-a dus. Eu cred în el”, spune Liță Dumitru.

Gigi Becali, lăudat: „Mișcarea e senzațională!”

În continuare, fostul mijlocaș de legendă de la Steaua București l-a lăudat și pe Gigi Becali. Curajul finanțatorului l-a uimit pe Liță Dumitru, care spune că nu se aștepta ca vreun antrenor să mai primească mână liberă la FCSB.

Mișcarea e senzațională, dar nu știu cum a ajuns la concluzia asta, cine l-a convins pe Gigi, pentru că Gigi nu se încumeta el…”, a mai spus Liță Dumitru, pentru ProSport.

Referitor la o posibilă revenire a lui Gigi Becali la vechile obiceiuri, Liță Dumitru a declarat:

Când se va băga (n.r. – la echipă), se va destrăma”.

FCSB e în revenire de formă: a ajuns pe loc de play-off

Încep să apară și rezultatele în mandatul lui Edi Iordănescu. FCSB a obținut două victorii la rând, cu un golaveraj de 7:0. Roș-albaștrii au bătut Dinamo în derby, scor 6-0, după care au obținut o victorie ceva mai chinuită cu FC U Craiova, scor 1-0 în deplasare.
FCSB este pe locul 6 în acest moment, cu 15 puncte după primele 8 etape. Liderul clasamentului în Liga I este CFR Cluj, cu 24 de puncte.
În runda viitoare, FCSB va primi vizita codașei Academica Clinceni. Formația ilfoveană este singura fără victorie în acest sezon și are doar 2 puncte.

Anunț trist pentru Gigi Becali și Edi Iordănescu. Vedeta la care visează FCSB nu este de vânzare.