Ce a spus Marius Șumudică, după al 7-lea meci consecutiv fără victorie: „A început o criză imensă la Malatyaspor”

Robert Zanfir / 19.12.2021, 16:19
Ce a spus Marius Șumudică, după al 7-lea meci consecutiv fără victorie: „A început o criză imensă la Malatyaspor”

Yeni Malatyaspor a pierdut cu Rizespor, 0-1, iar Marius Șumudică a ajuns la șapte meciuri fără victorie. Echipa românului se scufundă spre liga a doua, iar fostul antrenor al celor de la CFR Cluj a declarat că a început o mare criză la club.

Marius Șumudică nu a reușit să revitalizeze echipa, după eșecul rușinos de etapa trecută, atunci când a pierdut cu 2-6 în fața celor de la Alanyaspor. Imediat după partidă, tehnicianul a vrut să își dea demisia, dar a fost întors din drum de bașkanii clubului.

Ce a spus Marius Șumudică, după al 7-lea meci consecutiv fără victorie: „A început o criză imensă la Malatyaspor”

Marius Șumudică le-a cerut șefilor 6-7 transferuri pentru a putea continua. Românul a promis că va salva clubul de la retrogradare. Turcii i-au cerut să se concentreze pe cele două partide vitale pentru acest sezon. Cu Rizespor și cu Kaiseryspor, fostele echipe ale lui Șumudică.

Tehnicianul a ratat primul obiectiv. Rizespor a deschis scorul în minutul 80, prin Hummet, iar imediat după partidă Șumudică s-a plâns iar de lipsa soluțiilor.

„Am pe bancă 6-7 jucători sub 20 de ani! E foarte greu. Am nevoie e jucători foarte experimentați.

La Malatyaspor a început o criză imensă”, a declarat Marius Șumudică la finalul eșecului cu Rizespor, 0-1.

Românul a făcut o singură schimbare, în minutul 85. A explicat la declarațiile de după partidă. „Diferența a fost făcută prin faptul că ei au avut cinci schimbări și au marcat. Eu am putut să fac o singură schimbare”, a mai spus Șumudică.

Suporterii au cerut demisia lui Șumudică

În urma eșecului de azi, Yeni Malatyaspor a ajuns pe locul 19, penultimul, cu doar 14 puncte din 17 meciuri.

Marius Șumudică este la al 7-lea meci fără victorie, după cele două succese din startul mandatului. Două remize și cinci eșecuri a înregistrat Malatyaspor în ultimele 7 etape.

Imediat după partidă, fanii lui Malatyaspor au ieșit în stradă și au cerut demisia antrenorului român.

În primul rând, am vrut să îmi prezint scuzele în fața fanilor. Asta a reprezentat gestul. În astfel de stituații, antrenorii sunt cei care plătesc. Nu voi vorbi urât de jucători, dar nu înțeleg unele greșeli.

Mai există o singură șansă pentru a continua la Yeni Malatyaspor. Conducerea trebuie să îmi aducă jucătorii pe care îi vreau! Cine a făcut transferurile în vară să își asume!

Nu vreau să îmi asum greșelile altora. Dacă vin jucătorii pe care îi vreau, rămân în Ligă. Dacă nu, nu! I-am dat lista în urmă cu două săptămâni președintelui
Marius Șumudică, după înfrângerea de etapa trecută, cu Alanyaspor