Ce a spus Mihai Rotaru despre posibilul interes al lui Gigi Becali pentru Dan Nistor

Gabriel-Alexandru Ioniță / 03.08.2022, 17:51
Ce a spus Mihai Rotaru despre posibilul interes al lui Gigi Becali pentru Dan Nistor

Mihai Rotaru, acționarul majoritar de la Universitatea Craiova, a vorbit pentru prima dată despre zvonurile conform cărora Gigi Becali l-ar dori în această vară pe Dan Nistor la FCSB. Mijlocașul central în vârstă de 34 de ani a fost exclus momentan din lot de către Laszlo Balint, alături de Ionuț Vînă. Iar în trecut, pe vremea când era la Dinamo, a fost dorit de Becali. Astfel, s-a speculat că patronul echipei roș-albastre ar putea încerca să profite de această situație și să își facă în această vară „pofta”.

Mihai Rotaru susține că nu știe nimic despre un posibil interes al lui Gigi Becali pentru Dan Nistor

Mihai Rotaru a spus însă că nu a fost contactat de omologul său de la FCSB în legătură cu acest subiect. Astfel, cel puțin pentru moment, nu se poate pune problema despre un transfer al lui Dan Nistor la vicecampioana României.

Nu (n.r. Dacă a fost contactat de Becali)! Habar nu am care este situația lui Nistor! Poate i-a contactat pe colegii mei, dar nu cred pentru că m-ar fi anunțat”, a spus Mihai Rotaru potrivit sport.ro.

Recent, Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a dat mai multe detalii despre situația lui Dan Nistor. El a dat de înțeles că decizia lui Laszlo Balint de a-l exclude din lot nu este una definitivă. Și că totul depinde de modul în care el se va pregăti în această perioadă.

Asta pentru că oltenii au avut posibilitatea să îl lase să plece liber de contract în această vară. Ei însă i-au prelungit contractul, tocmai pentru că îl consideră un jucător care poate ajuta mult echipa.

Toată lumea întreabă despre Dan Nistor. Suntem deschiși la orice discuție, se poate întâmpla orice. Pe noi ne-a interesat Dan. În februarie, puteam să așteptăm până în vară și să nu îi prelungim. Domnul Rotaru i-a prelungit contractul în ideea să fie jucătorul nostru. Dacă un jucător nu este în programul antrenorului, nu e vina antrenorului, tot la jucător e vina”, a spus Sorin Cârțu la Digi Sport.

Situația mijlocașului Universității Craiova rămâne incertă

Totuși, când a fost întrebat despre acest subiect, Gigi Becali nu a părut foarte convins că îl vrea pe Nistor la FCSB. „Dan Nistor? Nu cred, vom vedea”, a fost răspunsul oferit de patronul vicecampioanei când a fost întrebat despre această speță, tot la Digi Sport. Despre Nistor s-a scris că ar fi dorit în mod special la FCSB de nașul său Mihai Pintilii. El este antrenor secund și este foarte apreciat de Becali.

De asemenea, despre mijlocașul central s-a mai arătat interesat și primarul din Mioveni, Ion Georgescu, cel care se ocupă activ de echipa din oraș. El l-ar fi solicitat pe Nistor în cadrul unui eventual transfer lui Ișfan la Universitatea Craiova. Acesta din urmă este deținut în co-proprietate de FC Argeș și CS Mioveni, fosta sa echipă. Momentan, nimic nu s-a concretizat, iar Dan Nistor rămâne la echipa secundă a clubului din Bănie.

CITEȘTE ȘI Rotaru a devoalat adevărata relație pe care o are cu Gigi Becali. Povestea ultimilor 9 ani, văzută prin ochii patronului de la CSU Craiova