Ce a spus Mihai Stoica după ce Vlad Chiricheș s-a rupt și va sta cel puțin o lună

Bogdan Solomon 01.09.2023, 09:41
Ce a spus Mihai Stoica după ce Vlad Chiricheș s-a rupt și va sta cel puțin o lună

Mihai Stoica a vorbit despre problemele cu care se confruntă veteranul FCSB-ului, Vlad Chiricheș. Acesta s-a accidentat în meciul cu UTA și nu va putea reveni prea curând pe teren.

Explicațiile lui Mihai Stoica după ce Vlad Chiricheș s-a accidentat

Prezent la evenimentul de lansare al documentarului dedicat Cristinei Neagu, oficialul vicecampioanei și-a exprimat convingerea că Vlad Chiricheș are multe dintre calitățile acesteia, apoi a oferit noi detalii cu privire la accidentarea suferită. Perioada de absență va fi îndelungată.

Fiind vorba despre o nouă problemă musculară, fundașul central va trebui să aștepte cel puțin o lună până la revenirea pe teren. Edi Iordănescu nu se va putea baza astfel pe serviciile sale pentru meciurile cu Israel și Kosovo din campania de calificare la Euro 2024.

„Cristina Neagu e sportiva mea preferată. Trebuie să fim bucuroși că suntem contemporani cu un asemenea sportiv. Din nefericire, catalizatorul nostru și al echipei naționale, Vlad Chiricheș, acum se pregătește de o nouă perioadă de absență.

Cred că este singurul sportiv care se poate compara cu Cristina Neagu. Are foarte multe din calitățile pe care le are ea. Nu pot decât să sper că va reveni și după această accidentare așa cum îl știm. În viața unui sportiv, apar deseori momente de genul ăsta, în viața unora se repetă obsesiv. Nu e vina nimănui”, a declarat Mihai Stoica.

Chiricheș, pus la zid: „E ros de rugină”

Adus cu surle și trâmbițe pentru a rezolva problema din centrul defensivei, Vlad Chiricheș are parte de critici după prima înfrângere pe care a suferit-o FCSB în actuala ediție de campionat. Dumitru Dragomir s-a arătat nemulțumit de prestațiile sale și a afirmat răspicat că echipa va avea de suferit atât timp cât îl va folosi pe postul de bază.

A venit, însă, cu o sugestie pentru roș-albaștri: să-l avanseze în fața apărării, unde va avea, potrivit spuselor sale, un randament mult mai bun. Asta după ce se va recupera complet.

„FCSB mi s-a părut jalnică! Cu doi eliminați, of, Doamne! Nu legau o pasă! Dumnezeule! Fiți atenți ce vă spune un om bătrân, antrenor de meserie. Până nu îl scoate pe Chiricheș de pe fund, nu câștigă…. O să piardă la meciuri!

Ori îl împing puțin în față și atunci e altceva! Să joace în fața apărării. El e numai accidentat de vreo 5 ani! Eu l-am susținut și am făcut să ia bani mulți pe el! L-am lăudat când trebuia. Problema este că acum e ros de rugină! Repet, FCSB a fost jalnică!”, a declarat fostul președinte al LPF, conform fanatik.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe