Ce a spus Victor Pițurcă despre arestarea fiului său: ”Încă are mintea de copil”

Iosif Pintilie 08.02.2023, 14:53
Ce a spus Victor Pițurcă despre arestarea fiului său: ”Încă are mintea de copil”

Victor Pițurcă și fiul său au petrecut câte o noapte în arest. Nu au fost împreună în spatele gratiilor, ci au dormit în clădirile statului în nopți consecutive.

Victor Pițurcă, despre arestarea fiului său

Prima persoană care a fost arestată a fost fostul selecționer al României. La câteva ore de la eliberarea lui, a fost arestat și Alexandru Pițurcă, care a dormit o noapte în arest.

Cei doi sunt implicați în dosarul măsștilor cumpărate de MAPN. Victor Pițurcă și fiul său sunt axuzați că au încasat aproximativ 2.23 de milioane de euro din banii pe care statul trebuia să îi plătească pentru echipamentele anti-covid.

La câteva zile după șocul arestărilor, Victor Pițurcă a vorbut despre șocul trăit de fiul său, despre care spune că a fost reținut nevinovat. În același timp, Pițurcă recunoaște discuțiile dintre fiul său și alți inculpați din dosar.

„Cum să se simtă… foarte rău! Păi ce să zică? El încă are mintea așa de copil… adică, el nu a făcut nimic. Nu a luat nimic de la nimeni, nu a promis nimănui nimic. El într-adevăr are discuții pe WhatsApp cu ceilalți domni, dar discuții normale, fără alte implicații.

Regret eu și îi reproșez, fiindcă s-a ținut de mine 2-3 săptămâni până să fiu de acord cu ceva. Eu când am fost la întâlnire acolo, nu se vorbea de o afacere cu MAPN-ul”, a spus Victor Pițurcă.

Pițurcă crede că DNA a încercat o regie

Fostul selecționer acuză Direcția Națională Anticorupție a încercat să producă o lovitură de imagine prin arestarea lui și a fiului său. Mai mult, acesta spune că, dacă fiul său ar fi fost în țară, cei doi ar fi ajuns în aceiași zi la DNA, de unde ar fi plecat încătușați împreună.

„Am fost vineri chemați, în regim de urgență, la DNA, la ora 09:00 dimineața, și eu și Alex, numai că Alex nu era în oraș și nici avocatul lui. Dacă venea și el, asta era regia: pe amândoi să ne lege cu cătușele să ne ducă la pușcărie. Asta era regia”, a spus  Victor Pițurcă.

Urmăriți Playsport.ro și pe