Ce a strigat de la stație crainicul de la Petrolul – FC U Craiova după golul de 4-1 al „Lupilor”. Petrolul era s-o pățească rău în final!

Cosmin Olteanu 18.08.2023, 21:45
Ce a strigat de la stație crainicul de la Petrolul – FC U Craiova după golul de 4-1 al „Lupilor”. Petrolul era s-o pățească rău în final!

Ce a strigat de la stație crainicul de la Petrolul – FC U Craiova după golul de 4-1 al „Lupilor”.

Petrolul a reușit să se impună, cu emoții, în fața celor de la FC U Craiova, 4-3, în etapa a 6-a din Superliga.

Ce a strigat de la stație crainicul de la Petrolul – FC U Craiova după golul de 4-1 al „Lupilor”

După golul de 4-1 pentru Petrolul, semnat de Alexandru Musi, crainicul stadionului „Ilie Oană” a avut o ieșire comică: „Petrolul, 4, U Craiova 1948, aproape nimic”.

Însă, gluma făcută de crainicul stadionului putea fi „taxată” de jucătorii FC U Craiova, având în vedere că oltenii au fost cât pe ce să întoarcă scorul. Băieții lui Nicolae Dică au reușit să înscrie încă două goluri, după reușita lui Musi, dându-le emoții gazdelor până la finalul meciului.

Florin Pîrvu: „Avem un grup foarte bun”

„Avem un grup foarte bun, muncim foarte mult. Este vorba despre disciplină tactică. Am început bine meciul acesta, am marcat. După aceea, am reușit să închidem foarte bine culoarele. Nu am gestionat bine ultimele minute, dar cu siguranță vom face o analiză și vom îndrepta acest lucru.

Știam sigur că ei sunt o echipă care construiesc foarte bine. Au jucători valoroși. Veneau cu entuziasm, au lăsat spații și noi am profitat. Am fost un meci spectaculos, în care am fost susținut de suporterii noștri. Le mulțumesc pentru că sunt alături de noi. Este o simbioză între public și echipă.

Faptul că am câștigat a fost foarte important. Am legat a treia victorie, este un lucru extraordinar. Veneam după un meci la Rapid cu un consum foarte mare de energie. A fost foarte greu să-mi motivez jucătorii după acest joc.

Trebuie să fim mai atenți, pentru că pe faza ofensivă am reușit să producem și să marcăm acasă 4 goluri, însă defensiv trebuie să analizăm mai bine (n.r. situația) și să fim mult mai atenți.

(n.r. publicul v-a criticat acum câteva etape) Așa este la Ploiești. Este un public care își dorește foarte mult, este avid de fotbal, Trebuie să aibă răbdare, pentru că este al doilea an al nostru în prima ligă, este un an de tranziție. Puțină răbdare nu strică, iar băieții fac tot efortul pentru a rface această echipă să fie cât mai sus”, a declarat Florin Pîrvu, antrenorul Petrolului, la finalul meciului cu FC U Craiova.

Urmăriți Playsport.ro și pe