Ce are Cristi Borcea în plus față de Cristian Boureanu? Valentina Pelinel a oferit răspunsul

Alex Cazacu 03.05.2023, 13:56

Cristi Borcea și Valentina Pelinel formează unul dintre cele mai frumoase și mai rezistente cupluri din showbizul autohton. În cadrul unui interviu, Valentina a vorbit despre relația ei cu Cristi Borcea. Ce a găsit la omul de afaceri și nu a găsit în celălalt mariaj, dar și cum se înțelege cu actualul soț, puteți afla în continuare.

Valentina Pelinel: „Ne susținem reciproc și depășim orice situație”

Recent, soția lui Cristi Borcea a vorbit despre viața de poveste pe care o trăiește alături de omul de afaceri. Într-un interviu pentru unica.ro, Valentina Pelinel a dat detalii interesante despre viața ei de cuplu, despre familie, dar și despre fostul mariaj. „Cristi este jumătatea mea”, susține fostul model.

Valentina și Cristi s-au completat unul pe celălalt încă de la începutul relației, iar legătura dintre ei a devenit și mai strânsă în anii care au urmat. De-a lungul anilor, cei doi s-au susținut reciproc și au reușit să treacă peste toate momentele dificile. Acum, ei și cei trei copii ai lor formează o adevărată echipă.

„Toți trecem prin momente dificile și întâmpinăm obstacole. Important e că suntem uniți, suntem o echipă, ne susținem reciproc și depășim orice situație”, a declarat Valentina Pelinel, potrivit unica.ro.

Totodată, Valentina a mărturisit că Borcea este foarte atent, îi face adesea cadouri și nu uită să îi ofere flori cu fiecare ocazie. „Ne facem surprize ținând cont de ce ne place și ce ne dorim”, relatează soția lui Cristi Borcea.

Ce are Cristi Borcea în plus față de Cristian Boureanu
Ce are Cristi Borcea în plus față de Cristian Boureanu. Valentina Pelinel a dat răspunsul

Ce are Cristi Borcea în plus față de Cristian Boureanu

Actuala soție a lui Cristi Borcea a fost măritată pentru prima oară cu Cristian Boureanu. Întrebată de jurnaliști ce a găsit lângă Borcea și nu a găsit în mariajul anterior, vedeta a răspuns:

„Cristi este jumătatea mea, suntem o familie unită și binecuvântată, nu doar cu cei trei copii ai noștri, ci cu toți nouă copii. Suntem o familie mare și unită. Copiii se înțeleg foarte bine între ei, se văd frecvent, țin legătura unii cu alții, se iubesc, așa cum e normal să se iubească frații.  Noi ne-am găsit liniștea împreună, comunicăm foarte bine. E chimie”.

Frumoasa blondină spune că soțul ei este un bărbat foarte romantic și că este mereu atent atât la nevoile ei și ale copiilor, dar și a altor oameni din jurul lui. Valentina mărturisește că se înțelege bine și cu actuala ei soacră care, potrivit vedetei, este o persoană blândă și înțelegătoare.

Urmăriți Playsport.ro și pe