Ce au sărbătorit, de fapt, Simona Halep și Toni Iuruc. Stere Halep a rupt tăcerea: „Simona face totul pe față!”

Catinca Giosanu 26.07.2021, 23:16
Ce au sărbătorit, de fapt, Simona Halep și Toni Iuruc. Stere Halep a rupt tăcerea: „Simona face totul pe față!”

Stere Halep, tatăl Simonei Halep, a vorbit public despre fiica sa, Simona Halep, și Toni Iuruc. Bărbatul a explicat ce au sărbătorit, de fapt, cei doi îndrăgostiți.

Simona Halep și Toni Iuruc au sărbătorit pe cinste

În ultima perioadă de timp s-a tot scris despre petrecerea Simonei Halep. Cei mai mulți au crezut că faimoasa jucătoare de tenis s-a cununat cu Toni Iuruc. Mai mult, unii s-au grăbit să îi felicite și să le ureze casă de piatră. Ceea ce nu știuau ei este că omul de afaceri și campioana noastră au ținut un obicei machedonesc. Concret, este vorba despre un moment important prin care mirii își iau ”rămas bun” de la părinții lor.

Stere Halep a citit tot ceea ce s-a scris zilele acestea despre fiica sa și a ținut să facă lumină în acest caz. La evenimentul pe baza căruia s-au făcut fel de fel de speculații, Simona Halep a purtat o rochie roșie, cu umărul la vedere, sandale cu toc înalt și un zâmbet radiant! Și partenerul ei, Toni Iuruc, și-a făcut prezența la petrecerea care a avut loc weekendul trecut. Ciudat este faptul că fanii au presupus că cei doi îndrăgostiţi au zis ”Da” în fața ofițerului stării civile. De fapt, contextul în care au fost fotografiați a lăsat această impresie. Aceasta ar fi una dintre explicațiile pentru care milioane de fani s-au grăbit să o felicite pe sportiva de la malul mării.

Stere Halep, dezvăluiri despre fiica sa: „Face totul pe față!”

Tatăl Simonei Halep a vorbit deschis despre evenimentul la care a participat iubita sa fiică.

Nu a fost nicio cununie. Ce s-a scris a fost neadevărat. Simona face totul pe față și nu ar fi ascuns acest moment din viața ei. Ar fi anunțat, așa cum a anunțat și logodna. A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitori nași. Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă. Despre cununie și nuntă nu știu să vă spun nimic, va fi o surpriză și pentru noi. Știu ei detaliile astea. În rest, Simona este bine, urmează în continuare tratamentul la picior, se reface ușor, ușor. Bineînțeles că ne dorim și nepoței.”, a declarat Stere Halep, potrivit celor de la Click!

”Nu se poate cumpăra din nou o Simona Halep de la supermarket”

În altă ordine de idei, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ion Ţiriac, a declarat, luni, în discursul său din şedinţa Adunării Generale a FRT în cadrul căreia şi-a anunţat demisia din funcţie, că  tenisul românesc nu mai poate cumpăra de la supermarket o altă Simona Halep. El susține că pentru descoperirea de noi talente este nevoie de mărirea masei de selecţie la nivel naţional.

MTS a interpretat greşit o lege şi nu avea voie să o facă… dar noi am câştigat procesul la cea mai înaltă instanţă… Nu se poate cumpăra din nou o Simona Halep de la supermarket. S-a închis supermarketul de mari valori. La un moment dat trebuie să se facă într-un fel şi o selecţie naturală. Iar această selecţie nu se poate face decât dacă ai masă. Tare îmi e frică să nu ajungem şi noi, tenisul, cum a ajuns gimnastica românească.”, a afirmat Ţiriac în faţa membrilor Adunării Generale, conform înregistrării video a şedinţei publicate pe contul oficial de Facebook a FRT.

Urmăriți Playsport.ro și pe