Ce beneficii ar avea Argăseală din partea lui Burleanu pentru că l-a susținut la șefia FRF. Gigi Becali îl face praf: „L-a cumpărat!”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 16.06.2022, 14:37
Ce beneficii ar avea Argăseală din partea lui Burleanu pentru că l-a susținut la șefia FRF. Gigi Becali îl face praf: „L-a cumpărat!”

Gigi Becali l-a atacat în termeni foarte duri pe președintele FRF, Răzvan Burleanu. Doar că în tirada sa adresată șefului Federației, patronul de la FCSB l-a pus într-o postură nefavorabilă inclusiv pe Valeriu Argăseală, președintele clubului său.

Gigi Becali consideră că inclusiv Valeriu Argăseală a fost „cumpărat” de președintele FRF, Răzvan Burleanu

Becali a spus că inclusiv acesta a fost „cumpărat” de Burleanu pentru a-l vota. Iar în schimbul acestui favor, Argăseală ar fi recompensat cu „excursii de muncă” în diferite locuri din Europa.

„Nu ai voie să candidezi la președinție, au pus ei în statut, și sclavii au votat. Asta nu e echipa mea națională, e a ălora care au furat-o. Ce, l-am votat eu? MM cu Argăseală. Dacă exista un concurent… Atâta timp cât nu are concurent. Niciun președinte de club la ora asta nu are forța că să conducă președinția Federației. Și atunci ce facem? Nu mai poate să candideze nimeni că trebuie să aibă 5 ani. Nu are nici Argăseală. Nici MM, că are condamnare, nu are voie.

Nu are cum. Nu e niciun președinte la ora asta să poată să conducă Federația. Nouă ne trebuie unul care să fie decorat de organizația mondială a antreprenorilor și pentru mari cunoștințe (n.r. Răzvan Burleanu). Cum să fii, bă, premiat? Premiat ești pentru ce ai făcut. Dacă vine acum Coldea și cu Dîncu, să facă ei rezultate la echipa națională. Cum să ai rezultate dacă ai băgat un om în pușcărie? Vrei rezultate pe cadavrul carierei lui Gică Popescu? Păi Burleanu are peste 100 de ani, are capsulă pe care o îngroapă. Unde găsim noi ca el?

Are un milion luat de la Federație (n.r. Răzvan Burleanu). De ce nu îi întrebați câți bani au încasat, cu prime cu tot? Cum încasezi tu banii ăștia pe contraperformante? Salariile. Diurnele. Întrebați-i de cheltuieli. Nu poți să îi dai primă unuia care nu a făcut nimic în viața lui. Vino tu, Securitate acum, și condu tu naționala.

„L-a cumpărat și pe Vali. Mi-a zis că se duce la vot”

Cine știe concret? Mai concret ca un om care nu a făcut nimic în viața lui să fie pus președinte, nu există. Mai concret că a pus în statut că nu ai voie să candidezi decât cu 5 ani și el nu are 5 ani. Sa nu avem vreo supriză, să nu facă precum Putin, să mărească mandatele. E posibil. Spune-mi tu mie un președinte care are 5 ani și care poate să candideze. Iohannis. Îl punem la Federație.

L-a cumpărat și pe Vali (n.r. Argăseală). Mi-a zis Vali că se duce la vot. L-a cumpărat. Îl duce în Israel, în Islanda, în Macedonia, la Monte Carlo la trageri (n.r. tragerile la sorți organizate de UEFA). Și l-a cumpărat și pe Vali. Ce să decid eu dacă el se duce acolo?”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Gigi Becali nu s-a mai abținut. L-a făcut praf pe Edi Iordănescu și i-a cerut demisia, chiar de ziua lui