Ce cădere! Acum 4 ani Gigi Becali plătea 300.000 de euro pentru el, acum joacă în liga a 3-a din România!

Olteanu Ștefan 24.08.2022, 16:01
Ce cădere! Acum 4 ani Gigi Becali plătea 300.000 de euro pentru el, acum joacă în liga a 3-a din România!

Alexandru Stan (33 de ani), jucătorul pe care Gigi Becali plătea 300.000 de euro acum 4 ani, a ajuns în Liga a 3-a din România. Experimentatul mijlocaș a bătut palma cu CS Tunari, formație pentru care va evolua tot restul sezonului 2022 – 2023.

Alexandru Stan a semnat în Liga a 3-a din România! La cine va evolua jucătorul pe care Gigi Becali plătea 300.000 de euro acum 4 ani

CS Tunari a oficializat, marți, transferul lui Alexandru Stan, mijlocaș pe care în urmă cu 4 ani Gigi Becali plătea suma de 300.000 de euro.

Stan o lăsa atunci pe Astra Giurgiu, formație alături de care a cucerit titlul în Liga 1 și Cupa României, pentru a semna cu echipa lui Gigi Becali. Din nefericire pentru el, experiența de la FCSB nu a fost tocmai plăcută. El a evoluat doar 14 meciuri, după care a intrat în vizorul lui Gigi Becali și a trecut inclusiv pe la echipa a doua.

În iulie 2021, Stan și-a încheiat contractul cu FCSB și a semnat din postura de jucător liber cu Poli Iași, unde a evoluat până în vara acestui an. Rămas din nou liber de contract, Stan a fost atras de proiectul de la CS Tunari și a semnat:

„Bine ai venit, Alexandru Stan!

Arsenal Tunari completează lotul cu semnătura lui Alexandru Stan chiar înainte de debutul acestui sezon.

Clubul nostru a asigurat astăzi serviciile experimentatului mijlocaș, care va reprezenta Arsenalul din Tunari în acest an.

Alexandru Constantin Stan, în vârstă de 33 ani, este un jucător polivalent care poate juca atât mijlocaș, cât și fundaș”, a transmis CS Tunari pe rețelele de socializare.

Alexandru Stan, implicat într-o afacere făcută la 01:00 noaptea. „L-am sunat pe Niculae!”

În 2018, Gigi Becali a decis să îl transfere în regim de urgență pe Alexandru Stan, din dorința de a se întări pentru lupta din cupele europene.

În acest context, finanțatorul a pus mâna pe telefon și l-a sunat la 01:00 noaptea pe Ioan Niculae, patronul celor de la Astra Giurgiu:

„L-am sunat pe Ioan Niculae la 1 noaptea şi vreau să îi mulţumesc că mi-a răspuns aşa de repede. I-am zis că vreau să îl iau cu împrumut pe Alexandru Stan pentru o săptămână şi apoi i-l dau înapoi. Regulamentul permite. Voiam să rezolv problema cât mai repede.

Mi-a zis Ioan că mi-l dă. Dar băiatul nu a vrut să vină împrumut. L-am întrebat câţi bani vrea ca să mi-l vândă pentru că i se termină contractul şi am ajuns la 300.000 de euro, plus 100.000 dacă ne calificăm în grupele Europa League. Mi-a zis da şi gata”, declara Gigi Becali la acea vreme.

De-a lungul carierei, Alexandru Stan a mai evoluat pentru Progresul, FC Ploiești, ACS Berceni și Concordia. În prezent, cota sa de piață este de 75.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

Gigi Becali continuă lista de achiziții. Oferta concretă făcută lui Hagi pentru Pitu nu a rămas fără răspuns.

Urmăriți Playsport.ro și pe