Ce crede, de fapt, Gigi Becali că se întâmplă cu oamenii care se vaccinează: „Mă transformă!”

Simion Andrei / 20.10.2021, 12:04

Gigi Becali a rupt tăcerea și a dezvăluit ce crede, de fapt, că se întâmplă cu oamenii atunci când se vaccinează. Finanțatorul FCSB este convins că serul respectiv modifică ADN-ul omului și din această cauză refuză vaccinul împotriva Covid-19. Mai mult, Becali le-a transmis și fotbaliștilor săi că „se va supăra pe ei” dacă vor alege să se vaccineze, lucru care a stârnit și mai multe reacții negative, inclusiv în presa internațională.

Gigi Becali, mărturie șocantă. Ce crede, de fapt, că se întâmplă cu oamenii care se vaccinează

Gigi Becali șochează pe toată lumea cu declarațiile sale vizavi de pandemie și recent a dezvăluit ce crede, de fapt, că se întâmplă cu oamenii care se vaccinează. Finanțatorul FCSB a ieșit public cu mai multe reacții controversate în ultimele zile, iar opiniile sale au ajuns inclusiv în presa internațională.
Becali le-a sugerat fotbaliștilor de la FCSB să nu se vaccineze. În caz contrar, acesta se va supăra pe ei. Pentru a-i convinge, Becali a venit și cu o explicație nefondată cu privire la vaccinul Covid-19:

Dacă se vaccinează mă supăr pe ei! Nu vreau să se vaccineze. Eu sunt om, nu mă fac transom. Să bag o substanță care să mă modifice genetic”, a spus Gigi Becali recent.

Cu toate acestea, unii dintre fotbaliști au trecut cu vederea spusele patronului și s-au vaccinat:

Eu cred cercetătorii care zic că vaccinul nu e bun. Să vedem ce va fi peste 2-3 ani. Eu nu mă vaccinez. Le-am zis jucătorilor dacă nu vreți să faceți copii, vaccinați-vă. Dacă vin cu pistolul la capul meu și îmi zic să mă vaccinez, tot nu mă vaccinez. Sunt și jucători care s-au vaccinat. Cred că Budescu, Haruț și încă unul ieri s-a mai vaccinat. Crețu, cred, sau Vali Gheorghe”, a mai declarat Gigi Becali, potrivit realitateasportiva.net.

Declarațiile lui Gigi Becali i-au împietrit pe elvețieni

Sistemul sanitar din România este pus la pământ de virusul Covid-19. Situația este mai alarmantă pe zi ce trece, iar spitatelele ajung în imposibilitatea de a-i mai trata pe oameni. În acest moment, România este pe primul loc în lume la rata deceselor de Covid-19.
Nici fotbaliștii nu sunt feriți de noul coronavirus. Iar un exemplu poate fi chiar FCSB, unde recent a fost depistat un focar.
Cu toate acestea, Gigi Becali le sugerează în continuare jucătorilor să nu se vaccineze. Acest lucru i-a indignat pe jurnaliștii de peste graniță. Blick, una dintre cele mai renumite publicații din Elveția, a comentat situația de la FCSB:

FCSB are probleme de personal din cauza numeroaselor infectări cu noul coronavirus. Patronul clubului contribuie la asta prin interzicerea vaccinării. E un adevărat haos provocat de COVID-19 la FCSB. Pe lângă mulți jucători, inclusiv antrenorul Edward Iordănescu și secunzii săi s-au infectat.
Patronul George Becali nu crede în vaccinare și le-a interzis angajaților lui să facă asta. Becali a transmis clar ideea sa printr-o declarație bizară: Dacă am de ales între un pistol și vaccin, prefer să fiu împușcat”, au scris elvețienii.

Cum a reacționat Edi Iordănescu după criticile lui Gigi Becali. Semnal de alarmă tras de antrenorul FCSB.