Ce decizie au luat azerii în cazul lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul român a ratat obiectivele din acest sezon

George Drafta 10.06.2023, 18:54
Ce decizie au luat azerii în cazul lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul român a ratat obiectivele din acest sezon

În ciuda zvonurilor care îl dădeau ca şi plecat de la Neftchi Baku, Laurenţiu Reghecampf ar putea să continue pe banca formaţiei azere.

Deşi nu şi-a îndeplinit niciunul dintre obiectivele ultimei stagiuni, tehnicianul român nu este vizat în mod direct pentru o demitere. Neftci nu a mai putut „scăpa” de poziţia a treia a clasamentului, pe care a terminat sezonul 2022-2023. Formaţia din capitala ţării caucaziene a terminat la 22 de lungimi în spatele liderului Qarabag.

Şi la 13 puncte în spatele vicecampioanei Sabah. De asemenea, alb-negrii pregătitţi de fostul antrenor de la FCSB au pierdut şi ultimul act al Cupei Azerbaidjanului, 0-1 în faţa celor de la Gabala. Reghecampf mai are un an de conctract şi pare a dori să îl ducă la bun sfârşit.

Laurenţiu Reghecampf a ajuns la Neftci Baku de la Universitatea Craiova
Laurenţiu Reghecampf a ajuns la Neftci Baku de la Universitatea Craiova

„Din informațiile noastre, nu au existat discuții despre rezilierea înțelegerii lui Reghe. Echipa se va pregăti pentru cupele europene sub comanda sa și urmează să fie antrenorul echipei și în sezonul următor. Perioada contractuală va fi respectată, iar Reghecampf va continua”, sunt informaţiile oferite de jurnaliştii de la Sportinfo.

Pe aceeaşi treapă cu fosta echipă

Totuşi, poziţia din clasament le garantează celor de la Neftci prezenţa în preliminariile Conference League. Neftci va începe parcursul în turul doi, la fel cum o vor face şi reprezentantele României FCSB, CFR Cluj şi Sepsi.

„Sunt antrenor profesionist. Știam riscurile când am semnat contractul. Sunt fericit și satisfăcut cu ceea ce am realizat”, spunea Laurenţiu Reghecampf înaintea finalei Cupei Azerbaidjanului.

Un ultim act decis de un gol înscris de adversari în minutul 102. Astfel, Reghecampf a ratat ocazia de a bifa a patra ţară în care cucereşte un trofeu. În afara României, tehnicianul de 47 de ani a mai triumfat în competiţii din Arabia saudită şi Emiratele Arabe Unite.

Urmăriți Playsport.ro și pe