Ce dilemă are Flavius Stoican după înfrângerea cu FC Argeș. Antrenorul lui Dinamo și-a felicitat jucătorii pentru atitudinea de la Pitești

Moldoveanu Camelia / 21.01.2022, 22:26
Ce dilemă are Flavius Stoican după înfrângerea cu FC Argeș. Antrenorul lui Dinamo și-a felicitat jucătorii pentru atitudinea de la Pitești

Dinamo a pierdut primul meci din 2022, contra FC Argeș, scor 2-1.  „Câinii” au avut parte de un gol anulat, lucru care i-a nemulțumit pe elevii lui Flavius Stoican. Înainte de derby-ul cu FCSB, „roș-albii” au la activ 16 înfrângeri, 3 victorii și 3 remize (12 puncte, locul 15 în Liga 1).

Dinamo a ratat iar startul, însă Flavius Stoican îi felicită

Startul Ligii 1, în 2022, vine cum nu se poate mai prost pentru Dinamo. Cu toate că elevii săi au fost înfrânți, Flavius Stoican este de părere că prestația dinamoviștilor a fost una bună și că ar fi meritat să câștige măcar un punct. Mai mult, el i-a felicitat pentru atitudinea de după înfrângere.

Nefericit ca rezultat meciul, nefericit ca meci nu. Cred că și ei au simțit pe pielea lor că nu a fot un joc ușor. Și noi am dominat meciul, per total cred că a fost un meci consistent al nostru. Am jucători care sunt acum dezamăgiți în vestiar, lucru care pentru mine înseamnă foarte mult.

Nu e un moment plăcut când iei gol, dar trebuie să analizăm să vedem unde am greșit. Cred eu că puteam să plecăm și cu minim un punct de aici, dar ăsta este fost acel fault. Cred că am fost lipsiți de șansă., Rămâne de văzut să vedem unde am greșit.

De reproșat…. Da, acel gol pentru mine rămâne o dilemă. Dacă am de reproșat ceva le reproșez fotbaliștilor. Dar, oricine își face o retrospecțivă după și vede dacă așa a fost. Pentru noi este un punct foarte important. Un meci pe care l-am pierdut cu neșansă. Am simțit în timpul meciului că ei au probleme.

Am văzut azi o echipă pe teren , cu momente bune și mai puțin bune. Am văzut o echipă azi. Nu știu ce întîriri mai vin. Gândul me acum este cum le refac moralul acestor băieți. Astăzi l-am avut pe Igor și n-am putut să-l folosesc pentru că nu era pregătit și nu voiam să-mi bat joc de el.
Important nu este unde jucăm (n.r.) , ci unde o să ne ridică. am auzit declarațiile lor, că suntem vai de capul nostru. Trebuie să fim foarte atenți și să ne ridicăm la nivelul lor.

 

Echipele de start la FC Argeș – Dinamo

De observat că în timp ce Argeș a avut 9 rezerve, Dinamo a avut doar 5.

FC Argeș: Greab – Tofan, Turda, J. Miguel, Latovlevici – Meza Colli, Șerban – Ișfan, Dumitrașcu, Palic – Fatai

Rezerve: Fl. Croitoru, Viana, Boldor, Mușat, Raynov, Cr. Dumitru, Cr. Tănase, Said, Arias

Antrenor: Andrei Prepeliță

Dinamo: Chesneau – Tomozei, Buleică, Patriche, Ehmann – Răuță, Pierret, Matei – Torje, Bordușanu, Ivanovski

Rezerve: Fara, Jovanovic, Andrei Radu, Geani Crețu, Bani

Antrenor: Flavius Stoican

Stadion: „Nicolae Dobrin”

Arbitru: Marcel Bîrsan / A1: Marius Marica; A2: Marius Badea