Ce e „Sculptra”, procedeul la care a apelat Cristi Borcea pentru a arăta perfect la 53 de ani. Valentina Pelinel l-a dat de gol: „La nivelul frunții”

Alex Cazacu 14.08.2023, 13:51

Trecerea anilor nu pare să-l afecteze pe Cristi Borcea. La cei 53 de ani ai săi, fostul acționar nu își arată deloc vârsta. Într-un interviu recent, Valentina Pelinel l-a dat de gol pe omul de afaceri. Blondina a dezvăluit care sunt intervențiile estetice și tratamentele pe care și le fac cei doi soți.

Cum se mențin mereu tineri Cristi Borcea și Valentina Pelinel

Când vine vorba de viața lor privată, Cristi Borcea și frumoasa lui soție sunt destul de discreți. Deși sunt foarte ocupați, Valentina și Cristi reușesc să își facă timp și pentru ei. După cum bine știm, nu doar fostul model ține la imaginea ei, ci și soțul său. Nici afaceristul nu se lasă mai prejos și are grijă să arate tot timpul impecabil.

Se pare că ambii apelează la unele intervenții estetice și tratamente pentru a rămâne mereu tineri. Într-un interviu pentru Cancan, Valentina Pelinel a dezvăluit care sunt acestea. Se pare că atât ea, cât și fostul patron de la Dinamo, apelează la injecții cu botox și acid hyaluronic.

”Folosim fiole cu multivitamine, colagen, acid hyaluronic, pe care le alternăm, creme, măști. Facem și tratamente cosmetice și tratamente de stimulare a colagenului, precum și masaj facial. Ce-i drept, ne ajută și gena, și pentru asta le mulțumim părinților. Ambii am făcut și injecții cu botox în zona frunții. Mai nou, prefer Sculptra, un procedeu care stimulează propriul colagen”, a spus Pelinel, potrivit Cancan.ro.

Ce e „Sculptra”, procedeul la care a apelat Cristi Borcea pentru a arăta perfect la 53 de ani
Ce e „Sculptra”, procedeul la care a apelat Cristi Borcea pentru a arăta perfect la 53 de ani

Ce este ”Sculptra”, procedeul la care a apelat Borcea

Pentru cei care nu știu, Sculptra este denumirea comercială pentru un produs medical utilizat în proceduri estetice pentru a trata semnele de îmbătrânire ale pielii și pentru a restaura volumul facial.

Substanța activă din acest produs este acidul polilactic, care stimulează producția de colagen în piele, proteină esențială pentru elasticitatea și fermitatea pielii. Procedura poate necesita mai multe ședințe, în funcție de obiectivele fiecărui pacient, dar și de zona tratată.

De cele mai multe ori, produsul este utilizat pentru a trata pierderea volumului facial cauzată de îmbătrânire sau alți factori. Acesta poate fi folosit pentru a umple zone precum pomeții, bărbia sau tâmplele.

Este important de menționat că efectele nu sunt imediate. În schimb, acestea se dezvoltă treptat pe parcursul a câteva săptămâni sau luni, pe măsură ce colagenul nou este produs în piele, iar rezultatele durează până la 2 ani.

Urmăriți Playsport.ro și pe