Ce echipă preia Reghecampf după plecarea de la Craiova. Va antrena un fost jucător din naționala României

Cristian Stan 18.09.2023, 20:18
Ce echipă preia Reghecampf după plecarea de la Craiova. Va antrena un fost jucător din naționala României

Laurențiu Reghecampf (47 ani) s-a înțeles cu Al-Riyadh.

Formația din Arabia Saudită va achita clauza de reziliere de 300.000 euro.

Reghecampf, la Al Riyadh

Laurențiu Reghecampf o părăsește pe Universitatea Craiova, pentru un acord în Arabia Saudită, la Al-Riyadh, conform Fanatik.
Laurențiu Reghecampf a fost instalat pe banca celor de la Univerisatea Craiova la sfârșitul lunii iulie a acestui an însă, după nici două luni, acesta se desparte de formația din Superliga pentru un contract în Arabia Saudită.

Tehnicianul pleacă cu fruntea sus de la Craiova, căci în ultima partidă echipa s-a impus cu scorul de 2-1 împotriva celor de la Sepsi. Acesta a mai fost pe banca tehnică a oltenilor în sezonul 2021/2022, după care a plecat în Azerbaijan, la Neftchi Baku.

Antrenorul a lăsat-o Universitatea Craiova pe locul secund în clasamentul primei ligi, cu 17 puncte adunate în urma celor nouă meciuri disputate până acum. Echipa se află la patru punctele în spatele liderului FCSB.

La noua formație, Reghecampf îl va pregăti pe Ali Toșca. Al Riyadh se clasează pe locul 16, cu 4 puncte adunate în 6 etape. În ultima rundă a pierdut împotriva liderului Al Hilal, scor 6-1.

Urmăriți Playsport.ro și pe