Ce face soția lui Dan Petrescu prin București, după ce antrenorul a plecat în Coreea de Sud: Unde a fost surprinsă două ore. Șoferul a așteptat-o liniștit afară

Catinca Giosanu 31.07.2023, 09:19
Ce face soția lui Dan Petrescu prin București, după ce antrenorul a plecat în Coreea de Sud: Unde a fost surprinsă două ore. Șoferul a așteptat-o liniștit afară

Dan Petrescu se află zilele acestea în Coreea de Sud, acolo unde o antrenează pe Jeonbuk Hyundai Motors. Soția tehnicianul român a rămas în țară. Unde a fost surprinsă două ore cea mai importantă femeie din viața lui Dan Petrescu. Șoferul a așteptat-o liniștit afară.

Soția lui Dan Petrescu, surprinsă de paparazzi

S-a aflat ce face soția lui Dan Petrescu atunci când antrenorul nu este în preajmă. Adriana Petrescu a fost surprinsă pe străzile din Capitală. Șoferul angajat de antrenorul român a fost tot timpul în preajma ei și i-a deschis portiera ori de câte ori a avut nevoie.

Prima dată, soția lui Dan Petrescu s-a oprit la un cabinet notarial. Ea ar fi petrecut acolo în jur de o oră, conform celor de la Spy News. Dup ce a revenit la mașină, femeia a mers acasă. Nu a durat mult și soția lui Dan Petrescu a părăsit din nou imobilul. Ea a ieșit cu două pungi voluminoase, dar și cu niște hârtii pe care le-a ținut în mână și s-a îndreptat către o altă destinație.

Ce face Adriana Petrescu atunci când antrenorul lipsește de acasă

Soția lui Dan Petrescu este foarte atentă la felul în care arată. Ea trece destul de des preagul saloanelor de înfrumusețare. Chiar și când antrenorul celor de la Jeonbuk, din Coreea de Sud, nu este acasă ea își acordă o atenție deosebită. Astfel, a mers la un salon de profil. De data aceasta, șoferul a avut mai mult de așteptat. Două ore a stat Adriana Petrescu la salon. În tot acest timp, șoferul ei i-a fost alături.

Femeia a mai făcut câteva drumuri înainte să revină acasă. Ea a mers împreună cu șoferul ei la un magazin, după care s-au îndreptat spre casă.

Cum se descurcă Dan Petrescu în Coreea de Sud

Dan Petrescu este recunoscut pentru rigurozitatea cu care își face meseria. Toate acestea au însă un preț destul de mare. El petrece foarte puțin timp cu soția și fiica.

Antrenorul în vârstă de 55 de ani a semnat recent cu cei de la Jeonbuk și și-a stabilit domiciliul în Coreea de Sud. Conform contractului, tehnicianul român va primi un salariu în valoare de 1,2 milioane de euro.

Problema este că Dan Petrescu trebuie să stea departe de soția sa. În plus, el nu va avea alături nici staff-ul pe care l-a avut la gruparea din Gruia. Doar Valeriu Bordeianu, care este antrenor secund și Bogdan Aldea, preparator fizic l-au urmat în Coreea de Sud.

Urmăriți Playsport.ro și pe