Ce jucători scoate pe tarabă Farul Constanța lui Gică Hagi. „Regele” este dispus să cedeze fotbaliști la CFR Cluj

Olteanu Ștefan / 13.06.2022, 23:28
Ce jucători scoate pe tarabă Farul Constanța lui Gică Hagi. „Regele” este dispus să cedeze fotbaliști la CFR Cluj

Gică Hagi a auzit ultimele declarații oferite de Cristi Balaj și a anunțat ce jucători scoate pe tarabă la Farul Constanța. Președintele campioanei CFR Cluj a recunoscut recent, în direct, la TV, că se află în tratative cu Farul pentru mai mulți jucători. Iar după aceste declarații, Gică Hagi a venit cu o replică.

Negocieri pe axa Farul Constanța – CFR Cluj! Ce jucători scoate pe tarabă Farul Constanța

Gică Hagi și-a arătat deschiderea de face afaceri cu CFR Cluj în această vară și a anunțat ce jucători scoate pe tarabă la Farul Constanța.

Duminică dimineața, la Pro Arena, Cristi Balaj, președintele campioanei CFR Cluj, recunoștea că se află în discuții cu echipa constănțeană pentru mai mulți jucători.

Suntem în discuții cu Farul, cu Rapid, cu Sepsi”, spunea Cristi Balaj, lăsând de înțeles că sunt negocieri și pentru eventuale plecări de la echipă, nu doar pentru sosiri.

Iar cu ocazia participării sale la meciul de retragere al lui Adrian Mutu, la Cluj-Napoca, Gică Hagi a reacționat pe seama acestor declarații:

Știu că CFR Cluj e interesată de jucătorii noștri, nu invers! Suntem deschiși. Nu avem jucători scumpi la Farul”, a spus Gică Hagi.

Totuși, dacă va dori să achiziționeze de la Farul Constanța, CFR Cluj ar putea fi nevoită să ofere sume consistente de bani. Campioana României a pus ochii în ultimele luni pe jucători de perspectivă precum Eduard Radaslavescu (17 ani) sau Alexi Pitu (20), cu care Gică Hagi speră să dea adevărate lovituri.

În ciuda vârstei fragede pe care o are, Eduard Radaslavescu a adunat 25 de meciuri în sezonul 2021 – 2022, reușind să înscrie un gol și să ofere o pasă decisivă. El a impresionat și în tricoul naționalei U20, pentru care a marcat două goluri în trei apariții.

500.000 de euro e cota de piață a lui Eduard Radaslavescu, potrivit Transfermarkt, în timp ce Alexi Pitu e evaluat la 600.000 de euro.

Gică Hagi a dezvăluit care sunt planurile sale pentru noul sezon. „Echipa trebuie să joace cel puțin la fel de bine ca anul trecut”

În sezonul 2021 – 2022, Farul Constanța a terminat pe penultima poziție în play-off, cu 32 de puncte. Gică Hagi a transferat deja câțiva jucători cu experiență care vor veni să îi ajute pe cei tineri din lot să se dezvolte. În același timp, antrenorul vrea să îi ajute pe cei experimentați să își relanseze carierele:

La Farul trebuie să construim o echipă care să joace cel puțin la fel de bine ca anul trecut, dacă nu chiar mai bine. Încercăm să facem mutări în funcție de banii pe care-i avem. Am făcut deja transferuri, jucători pe care-i cunosc, gen Torje, Benzar, Morar, trebuie să-i aduc să se exprime la cel mai bun nivel al lor”, a mai transmis Gică Hagi, cu ocazia evenimentului de la Sports Festival.

Hagi se resimte după duelul cu Makelele și Ujfalusi: „Acum îi înțeleg pe jucătorii mei” VIDEO.