Ce l-a surprins pe Mouratoglou în victoria Simonei Halep cu Alize Cornet: „Este ceva special!”

Robert Zanfir / 09.05.2022, 21:52
Ce l-a surprins pe Mouratoglou în victoria Simonei Halep cu Alize Cornet: „Este ceva special!”

Patrick Mouratoglou s-a arătat surprins de susținerea de care a avut parte Simona Halep la Roma. Constănțeanca a trecut cu 6-4, 6-4 de Alize Cornet, în primul tur de la Foro Italico.

Simona Halep a trecut rapid peste eliminarea din sferturile Mastersului de la Madrid. Fosta campioană de la Roland Garros și de la Wimbledon a învins-o pe Alizet Cornet, 6-4, 6-4, și a echilibrat balanța meciurilor directe cu franțuzoaica, 2-4.

Patrick Mouratoglou, surprins de susținerea de care are parte Simona Halep la Roma

Imediat după victoria din primul tur al turneului WTA 1000 de la Roma, Patrick Mouratoglou a ținut să sublinieze simpatia de care are parte românca la Foro Italico.

„Roma a început bine. Publicul italian este cu adevărat ceva special. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul de astăzi. Aștept cu nerăbdare deja turul al doilea”, a scris Patrick Mouratoglou pe contul personal de Instagram.

Turneul de la Roma, câștigat de Halep în 2020, este unul dintre favoritele româncei. Nu doar datorită suprafeței de joc, zgura, ci și datorită numărului mare de fani români.

Danielle Collins, adversara din turul 2 de la Roma

După o oră şi 25 de minute de joc cu Alize Cornet, Simona Halep se recuperează pentru partida din turul 2. Va da peste americanca Danielle Collins. „A fost un pic stresant, pentru că am pierdut cu ea ultimul meci.

A fost puțin mai bine, sunt bucuroasă că am câștigat și îl aștept pe următorul. Ea nu se lasă niciodată, luptă pentru fiecare punct, nu a fost ușor, dar mă bucur că am închis la 6-4 ambele seturi.

Avem o relație foarte bună, e o fată extraordinară și ne antrenăm împreună de fiecare dată când avem ocazia”, a declarat Simona Halep, pentru Digi Sport.

Turneul Masters de la Roma se desfășoară în perioada 8-15 mai și este dotat cu premii totale de 2.527.250 de euro. Până acum, Simona Halep se poate lăuda cu 38.842.887 de dolari câștigați din tenis. Participarea la Madrid i-a adus un plus de 210.366 de dolari.

Simt că mă apropii de finalul drumului. Am dat foarte mult tenisului. Odată cu trecerea mea la statutul de romancieră, asta mă face să vreau să încep următorul capitol din viaţa mea. Anticipez sfârşitul carierei mele. Nu este cu adevărat premeditat. Evident, încă mai am ambiţii în tenis,
Alize Cornet