Ce le-a promis Nicolo Napoli oltenilor, după ce a ratat revenirea la Craiova: „Încercăm să facem asta cu suporterii”

Giosanu Catinca / 24.01.2022, 22:18
Ce le-a promis Nicolo Napoli oltenilor, după ce a ratat revenirea la Craiova: „Încercăm să facem asta cu suporterii”

Farul Constanța s-a întâlnit în seara aceasta cu FCU Craiova, în runda cu numărul 22 din Liga 1. Meciul  nu a fost tocmai pe placul lui Nicolo Napoli, având în vedere că jucătorii săi au încasat numai în prima parte a duelului trei goluri. Totuși, el și-a felicitat elevii.

Farul – U Craiova 1948, scor

Farul a învins-o pe 3-2 pe Craiova lui Nicolo Napoli. A fost 3-0 la pauză, după dubla lui Michael Omoh și golul lui Jefte Betancor.

Oltenii au reușit să reducă din diferență în minutul 52, prin Compagno, dar nu a fost de ajuns, căci jucătorii de la malul mării aveau un avans de două goluri. În precedentele întâlniri, Craiova nu primise niciun gol, dar în seara aceasta ”a reușit” să încaseze trei goluri în prima repriză. De partea cealaltă, Farul nu a primit niciodată trei goluri într-un meci.

Declarațiile lui Nicolo Napoli

Nicolo Napoli se aștepta ca elevii săi să joace la un nivel mai înalt în partida cu Farul, însă lucrurile au stat cu totul altfel. În orice caz, oficialul are încredere că se poate salva de la retrogradare.

A fost un meci bun din partea fotbaliștilor mei. Am avut ocazii în prima parte a meciului. Am avut o minge de 2-1, s-a făcut 3-0. Dar felicit băieții pentru că în repriza a doua au făcut un meci foarte bun, am recuperat două goluri, am făcut 3-2. Am mai avut ocazii, dar nu am știut să profităm de ele. Dacă prima repriză se termina 2-1, putea fi altul rezultatul final.

Am terminat meciul, l-a câștigat Farul, îi felicit pe băieți că au jucat foarte bine.

Încercăm împreună cu suporterii să ne salvăm de la retrogradare.”, a declarat Nicolo Napoli, după meciul cu Farul Constanța.

Întrebat dacă l-au deranjat toate comentariile care s-au făcut pe marginea revenirii sale la Craiova, tehnicianul a oferit următorul răspuns:

Nu mă interesează.”, a spus răspicat oficialul.

În ceea ce privește salvarea de la retrogradare, el a făcut următoarele comentarii:

Cred că avem nevoie de minim un fundaș central și posibil de un atacant. Avem nevoie și de Chițu și de Enache, îi așteptăm. Sunt fotbaliști buni, se poate lucra cu ei și cred că ne salvăm de la retrogradare.”, a conchis antrenorul Craiovei.

Echipele de start

Farul: Aioani – Boboc, Larie, Ghiță, De Nooijer – Ciobanu, Artean, Grameni – Purece, Betancor, Omoh
Rezerve: Brănescu, Mladen, Buta, Radaslavescu, Pires, Ganea, E. Sali, Moldoveanu, Dănuleasa
Antrenor: Gheorghe Hagi

FCU Craiova: Popa – Negru, Kovacic Diallo, Huyghebaert – Achim, Asamoah – Marquet, Van Durmen, Baeten – Bălan
Rezerve: Mogoșanu, Paramatti, Bușu, Albu, Popa, Bauza, Ondan, Sidibe, Compagno
Antrenor: Nicolo Napoli

Stadion: Academia Gheorghe Hagi – teren principal (Ovidiu)
Arbitru: Coza Ionuţ (Cernica) / Asistenți: Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel), Constantinescu Andrei (Bucureşti)