Ce le-a transmis Camora suporterilor, după ce fotbalistul lui CFR Cluj a fost contestat la națională

Olteanu Ștefan 31.03.2022, 14:03
Ce le-a transmis Camora suporterilor, după ce fotbalistul lui CFR Cluj a fost contestat la națională

Mario Camora (35 de ani) a fost ținta suporterilor pe parcursul duelului România – Grecia 0-1, care a avut loc în Ghencea, însă fundașul stânga al CFR-ului spune că se aștepta să aibă parte de un tratament ostil. Cu toate acestea, famlia lui Camora nu a fost la fel de receptivă la valul de critici și suferit de pe urma momentelor mai puțin plăcute care au avut loc în tribunele arenei din Ghencea.

„Eram pregătit pentru tot ce s-a întâmplat”. Ce le-a transmis Camora suporterilor, după ce fotbalistul lui CFR Cluj a fost contestat la națională

Titularizat de Edi Iordănescu în amicalul România – Grecia, pe 25 martie, Mario Camora a avut parte de o primire nu prea călduroasă din partea suporterilor. Fundașul cu origini portugheze al CFR-ului a fost la a 7-a prezență în cadrul echipei naționale a României, însă fanii au continuat să conteste convocarea sa.

Astfel, încă din debutul partidei care a avut loc pe Ghencea, în tribune s-au putut observa mai multe bannere sugestive dedicate lui Mario Camora:

Singura menire firească, o națională neaoșă românească”, au scris suporterii care au reprezentat galeria „Uniți sub Tricolor”.

Am întrebat 99 de români și pe Camora”, se putea citi pe un alt banner ridicat de fani.

Internaționala României”, mai era inscripționat pe un banner afișat de suporteri.

Despre tot acest tratament pe care l-a primit, Mario Camora a spus că se aștepta și era pregătit în același timp. Totuși, familia fotbalistului care a devenit cetățean român în 2020 a fost afectată:

Eu eram pregătit pentru tot ce s-a întâmplat, dar îmi era mai greu să explic familiei ce se întâmplă. Pentru mine nu mi-a fost teamă, ci pentru familie. Eram conştient că o să fiu convocat”, a transmis Mario Camora, conform Look Sport.

Ce mesaj le-a transmis fanilor. „Eu nu am jucat pentru transfer!”

În continuare, Mario Camora a încercat să le explice fanilor că singurul motiv pentru care a ales să onoreze convocarea a fost acela de a încerca să ajute echipa națională. În același timp, Camora a spus că a fost o mândrie să poată îmbrăca tricoul României.

Eu nu am jucat pentru România pentru un transfer, unde să merg la 33 de ani? La Barcelona? A fost un moment de mândrie pentru mine, pentru că am ajuns la naţională. Mulţi nu au această oportunitate, iar eu am avut-o. Le mulţumesc celor de la FRF, lui Mirel Rădoi că au avut încredere în mine.

E preţul pe care îl plăteşti ca persoană publică. Eu mi-am asumat acest preţ. Familia mea a suferit însă mai mult decât mine. Dar nu-mi pare rău şi când o să fiu concovat, o să merg la naţională. Eu sunt român!”, a mai declarat Mario Camora, potrivit sursei citate.

Mario Camora a debutat pentru România pe 8 octombrie 2020, sub comanda lui Mirel Rădoi, în barajul pentru EURO cu Islanda, pierdut de „tricolori” cu 1-2.

Fanii CSA Steaua, ironii la adresa rivalilor de la Peluza Nord FCSB. FRF și Mario Camora, luați la țintă. Mesajele suporterilor, la debutul lui Edi Iordănescu. FOTO.