Ce legătură există între Simona Halep și tatăl fetiței pe care a botezat-o campioana. De unde se cunosc cei doi

Giosanu Catinca / 28.09.2021, 16:53

După cununia cu Toni Iuruc, Simona Halep a organizat, în mare secret, un al doilea eveniment. Sportiva de la malul mării a fost nașă duminică, 26 septimbrie. Ea a botezat fetița unor prieteni foarte buni din tenis. Evenimentul a avut loc la un restaurant de lux din București, cu doar câteva ore înainte ca jucătoarea de tenis să schimbe prefixul.

Nu este prima dată când Simona Halep botează un copil. De data aceasta, însă, constănțeanca a avut onoarea de a fi nașă chiar de ziua ei. Cine sunt părinții copilului proaspăt creștinat și care este legătură dintre ei și ocupanta locului 14 în clasamentul mondial aflați din textul de mai jos.

Simona Halep a fost nașă de botez

Simona Halep a fost nașă pentru micuța Ava, fiica lui Cosmin Hodor, manager sportiv, care a fost cel mai tânăr director de turneu de tenis din istoria ATP, manager al Federației Române de Tenis, dar și al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, și al actriței Irina Antonie.

Prin prisma meseriei, Cosmin Hodor l-a cunoscut îndeaproape pe Ion Țiriac și a devenit în timp unul dintre oamenii de încredere ai magnatului.

Petrecerea organizată de Cosmin Hodor, cel care îi este manager de comunicare Simonei Halep, a avut loc la clubul Fratelli din zona de nord a Capitalei. La botezul Avei au participat atât nume importante din lumea tenisului, cât și din lumea artistică. Nici nu se putea altfel, având în vedere că mama ei este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară.

Ce nume mari au fost prezente la petrecere

Majoritatea invitaților au profitat de prezența Simonei Halep și au făcut fotografii cu nașa. Sportiva din Constanța a urcat pe rețelele de socializare o parte dintre imagunile surprinse la evenimentul de duminică.

Într-una dintre fotografiile făcute publice de campioana noastră apare fostul lider ATP, Ion Țiriac. Gică și Marilena Hagi și-au făcut și ei apariția la marele eveniment la care Simona Halep și Toni Iuruc au fost nași. Aceștia au fost acompaniați de Kira. Nici Gică și Luminița Popescu nu au lipsit.

Și oameni importanți din tenisul românesc au fost alături de Simona Halep la acest eveniment special. Horia Tecău și Marius Copil au luat parte la petrecerea organizată cu ocazia creștinării fetiției lui Cosmin Hodor.

Confesiunea lui Cosmin Hodor

Cosmin Hodor a povestit prin ce i-a fost dat să treacă, după ce la doar 24 de ani a ajuns directorul turneului organizat de Ion Ţiriac la Bucureşti. Este vorba despre momentul în care miliardarul român a mutat un turneu ATP mai întâi la Budapesta, apoi la Belgrad, iar în cele din urmă a anunţat că turneul ar putea reveni la Bucureşti.

Terminasem turneul duminică, iar miercuri după-amiază am plecat la Hunedoara să îi revăd pe ai mei după mult timp. Am ajuns acasă, am urcat cu bagajele şi m-a sunat doamne Geta, asistenta domnului Ţiriac. Îmi spune: ‘Vezi că, mâine dimineaţă, la 7.30, domnul Ţiriac te aşteaptă la reşedinţa dânsului din Eliade’. I-am spus: ‘Doamnă, îmi pare rău, dar nu am cum să ajung’.

A făcut o pauză: ‘Băiete, domnul Ţiriac te aşteaptă mâine dimineaţă, la 7.30, la reşedinţa dânsului’. ‘Bine, am înţeles!’. Mi-am făcut bagajele, i-am pupat pe ai mei, care au crezut că e un film prost, m-am urcat în maşină şi m-am întors la Bucureşti, unde domnul Ţiriac, pentru că a fost primul an în care am fost director executiv mi-a zis: ‘Bravo, băiete, ai făcut o treabă civilizată!’. Punct, 15 secunde! E uriaş ce mi-a spus.”, a relatat Cosmin Hodor, pentru AS.ro.