Ce lovitură! Unul dintre cei mai buni fotbaliști din Superliga a ajuns în Serie A. Contract pe 4 ani cu Torino

Alex Matei 06.05.2023, 10:56
Ce lovitură! Unul dintre cei mai buni fotbaliști din Superliga a ajuns în Serie A. Contract pe 4 ani cu Torino

Fotbalul românesc are parte de o veste extraordinară. Unul dintre cei mai buni portari din Superliga va evolua din sezonul viitor în Italia. A primit un contract pe patru ani, pe care l-a semnat fără să stea pe gânduri.

Mihai Popa ar fi semnat cu Torino și suma de transfer

La 22 de ani, Mihai Popa se află în fața celei mai mari provocări din cariera sa de până acum: un contract în Serie A.

Popa, legitimat la FC Voluntari din vara lui 2021, a impresionat prin evoluțiile sale, astfel că au apărut și ofertele. Până acum, goalkeeperul a bifat 36 de meciuri în tricoul grupării ilfovene iar gruparea de pe locul 11 din Italia nu a mai așteptat și a parafat transferul.

Popa va ajunge la Torino în schimbul sumei de 200.000 de euro, numai că ilfovenii nu se vor alege cu niciun ban, susțin cei de la eurosport.ro.

Se pare că suma va fi împărțită între impresari și cluburile care l-au format ca junior.

Mihai Popa se pare că a semnat cu Torino, dar va avea de tras pentru a și juca acolo. Momentan, titularul naționalei de tineret, dar care a fost convocat și la echipa mare a României, va fi, probabil, a doua opțiune, după titularul Vanja Milinkovic-Savic. Cu toate acestea, goalkeeper-ul sârb are oferte și o poate părăsi pe Torino, ceea ce ar însemna că Popa va fi avansat în ierarhie, susține digisport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe