Ce mănâncă Erling Haaland în fiecare zi. Dieta pe care o urmează noul atacant al lui Manchester City

Moldoveanu Camelia 18.05.2022, 15:48
Ce mănâncă Erling Haaland în fiecare zi. Dieta pe care o urmează noul atacant al lui Manchester City

Erling Haaland este o adevărată „mașină de goluri”, iar performanțele sale nu ar fi aceleași dacă nu și-ar construi alimentația cu foarte mare atenție. Se pare că noul star al lui Manchester City se inspiră din dieta lui Cristiano Ronaldo.

Haaland respectă dieta lui Cristiano Ronaldo

Atacantul norvegian are un fizic de invidiat, iar acest lucru nu a fost trecut cu vederea de iubitorii „sportului rege”.  Erling Haaland se pregătește pentru a debuta în noul sezon la Manchester City, însă nu are de gând să-și neglijeze dieta.

Tatăl fostului atacant al celor de la BVB, Alf Inge Haaland, fotbalist al celor de la Manchester City între 2000 –  2003, a dezvăluit faptul că fiul lui a fost influențat puternic de Cristiano Ronaldo. Patrice Evra i-a povestit despre dieta bogată în carne proaspătă și legume, iar norvegianul a adoptat imediat acest stil de viață:

Lui i-a spus o poveste Patrice Evra despre un prânz pe care l-a servit cu Ronaldo și Cristiano a mâncat doar pește, nimic altceva. Erling încearcă acum să facă aceleași lucruri pentru că Ronaldo continuă să fie la un nivel de top și acest lucru demonstrează valoarea lucrului bine făcut”, a spus tatăl noii vedete a lui Manchester City.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Erling Braut Haaland (@erling.haaland)

Josh King, coleg cu Haaland la naționala Norvegiei, a dezvăluit faptul că nu a mai văzut pe nimeni mâncând cantități atât de mari de mâncare:

Este un specimen ieșit din comun. El mănâncă la fel ca un urs”, a spus King despre dieta căpitanului vikingilor.

Cristiano Ronaldo urmează o dietă extrem de simplă, însă eficientă

Girgio Barone este bucătarul care a avut grijă de alimentația lui Cristiano Ronaldo pe vremea când starul portughez evolua pentru Juventus. Se pare că pe vremea când evolua în Italia, CR7 nu era foarte pretențios la mâncare.

Fostul bucătar al lui Ronaldo a subliniat faptul că în meniul starului „nu există alimente scumpe”, însă totul trebuie să fie organic și natural.

Folosesc alimente organice și naturale – pește, pui, vițel, ouă, avocado, ulei de cocos și orez negru.”, a spus Girgio Barone despre meiul lui Cristiano Ronaldo.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Zahărul, grăsimile și carbohidrații sunt trecuți pe lista neagră. În schimb, dieta lui Cristiano Ronaldo conține foarte multe proteine. Mai mult, ingredientul „magic” folosit de bucătar, pentru a arde grăsimile, este uleiul de cocos.

Trebuie să ai grijă de corpul tău ca și cum ai avea grijă de un Ferrari.
Gătesc folosind ulei de cocos. De asemenea, este important să bei multă apă, dar purificată. Și să bei multă. Desigur, totul este combinat cu un antrenament greu. Dar odihna este la fel de importantă ca antrenamentul și alimentația. Și mâncatul devreme seara, nu târziu.”, a mai spus Girgio Barone pentru The Mirror.

Urmăriți Playsport.ro și pe