Ce mașină a ajuns să dețină Claudiu Keșeru după ce s-a întors la FCSB. Costă peste 70.000 de euro

Gheorghiu Dan / 06.11.2021, 07:00

Claudiu Keșeru este unul dintre cei mai buni atacanți români în activitate. Revenit în această vară la FCSB după șase sezoane și jumătate, internaționalul etalează o mașină spectaculoasă.

Mașina de peste 70.000 de euro a lui Claudiu Keșeru

Claudiu Keșeru s-a întors în campionatul intern după șase ani și jumătate petrecuți în străinătate. La aproape 35 de ani, pe care îi va împlini pe 2 decembrie, atacantul a strâns suficienți bani pentru a-și permite o mașină superbă. Keșeru conduce un Range Rover Velar, care are un preț de pornire de 70.000 de euro și care poate ajunge până la 90.000 de euro cu toate dotările.

Cu un salariu de 25.000 de euro pe lună la FCSB, adică 300.000 pe an, jucătorul adus în această vară pentru ca echipa lui Becali să ia un nou titlu își permite fără probleme o astfel de mașină. Mai ales cu averea strânsă în străinătate de Claudiu Keșeru.

Transfer în Franța la doar 16 ani

Claudiu Keșeru a început fotbalul la Bihorul Oradea, dar a plecat în străinătate la doar 16 ani, fără să fi jucat vreodată în Liga 1. FC Nantes l-a achiziționat pentru 300.000 de euro pe promitătorul atacant. Pentru echipa la care a evoluat și Viorel Moldovan a jucat destul de puțin.

A fost împrumutat la Lib-St. Seurin, la Tours, unde a fost coleg de echipă cu Olivier Giroud, campion mondial cu Franța în 2018 și jucător al lui Milan în prezent.

Angers a fost clubul la care a impresionat. În patru sezoane în Ligue 2, Keșeru a înscris de 42 de ori, așa că, în cele din urmă, a venit și transferul în prima ligă franceză. La Bastia nu i-a mai mers atât de bine: a jucat doar în 18 meciuri și a înscris o singură dată.

An fabulos la FCSB

După 11 ani în Franța, Claudiu Keșeru s-a întors în țară. În ianuarie 2014 semna cu FCSB din postura de jucător liber de contract. În 35 de meciuri de campionat a înscris de 20 de ori, cu recordul stabilit într-o partidă cu Pandurii, în care a marcat toate cele șase goluri ale întâlnirii.

Al Gharafa a scos 2,5 milioane de euro, iar Keșeru a luat drumul Qatarului. Nu s-a adaptat în lumea arabă, așa că a revenit în Europa după doar șase luni, dar mai bogat cu un milion de dolari.

În august 2015, Keșeru semna cu Ludogoreț, campioana Bulgariei. Alături de Cosmin Moți și de Dragoș Grigore, au urmat șase ani glorioși. Șase titluri consecutive în Bulgaria, de trei ori golgheterul campionatului și alte trei milioane de euro din salarii și din prime.

Revenirea la FCSB

În vară, Claudiu Keșeru s-a certat cu șefii clubului și a fost trimis la echipa a doua. Suporterii echipei bulgare s-au revoltat, fiind de partea românului, dar despărțirea s-a produs. Atacantul a revenit la FCSB, după ce s-a vorbit și de interesul Rapidului, iar startul a fost unul excelent. În primele șapte meciuri în tricoul ro-albastru, Keșeru a înscris de patru ori și a oferit și trei pase decisive, iar fanii au motive să spere la primul titlu după o secetă de șase ani.