Ce mesaj a postat marele pierzător în cursa pentru Balonul de Aur. Discursul impresionant al lui Lewandowski

Giosanu Catinca / 30.11.2021, 09:24
Ce mesaj a postat marele pierzător în cursa pentru Balonul de Aur. Discursul impresionant al lui Lewandowski

Robert Lewandowski era văzut cu șanse mari în cursa pentru Balonul de Aur, însă norocul nu a fost de partea sa. Fotbalistul celor de la Bayern München a reacționat imediat după ce a aflat că Leo Messi a triumfat în bătălia pentru cel mai prestigios premiu individual. Discursul impresionant al polonezului.

Reacția lui Lewandowski după ce Leo Messi a câștigat Balonul de Aur

Lionel Messi și-a trecut în palmares al șaptelea Balon de Aur, în ciuda faptului că mulți dintre specialiști îl vedeau pe Robert Lewandowski un câștigător meritoriu. Argentinianul a vorbit după câștigarea celui de-al 7-lea Balon de Aur. El a ținut să scoată în evidență performanțele lui Lewandowski, având în vedere că mulți îl percep ca fiind cel mai bun fotbalist al anului.

Lewandowski nu s-a lăsat foarte afectat de cele întâmplate. Internaționalul polonez a găsit resurse pentru a merge mai departe. Ba chiar a scris într-o postare că le mulțumește tuturor celor care i-au fost alături. În plus, l-a felicitat pe Messi.

Felicitări câștigătorilor galei Balonul de Aur 2021, felicitări și jucătorilor nominalizați. Pentru început, aș dori să-l felicit pe Lionel Messi, câștigătorul Balonului de Aur. Eu am câștigat Premiul Striker of the Year, dar niciun fotbalist nu poate câștiga un premiu individual fără o echipă puternică în spate și fără sprijinul fanilor.

Mulțumesc pentru suport!”, a scris Lewandowski pe contul său de Twitter.

”Robert, tu meriți Balonul tău de Aur”

Atacantul Robert Lewandowski a fost recompensat cu un trofeu, pentru cel mai prolific marcator al anului, în urma golurilor înscrise pentru Bayern Munchen şi naţionala de fotbal a Poloniei, în cadrul Galei premiilor ”Balonul de Aur”. Totuși, Leo Messi i-a transmis polonezului că el merita și el un Balon de Aur.

Robert, tu meriți Balonul tău de Aur. Toată lumea este de acord că anul trecut ai fost cel mai bun. Astăzi sunt la Paris. Sunt foarte fericit. Vreau să continui să lupt pentru noi obiective.

Nu știu pentru câți ani, dar chiar mă simt bine momentan. Le mulțumesc coechipierilor de la Barceona, PSG și Argentina pentru sprijinul și contribuția avută în evoluțiile mele.”, a spus Leo Messi, luni seara, la Paris, în cadrul Galei premiilor ”Balonul de Aur”.

Lewandowski a doborât în sezonul trecut recordul lui Gerd Muller, marcând 41 de goluri într-un sezon, faţă de cele 40 de goluri reuşite de legendarul atacant german în ediţia 1971-1972.