Ce mesaj a primit Reghecampf de la Anamaria Prodan după miracolul din Conference League

Autor: Gheorghiu Dan / 29.07.2022, 10:17
Ce mesaj a primit Reghecampf de la Anamaria Prodan după miracolul din Conference League

Rezultatul fantastic obținut de Laurențiu Reghecampf a fost apreciat chiar și de Anamaria Prodan, în condițiile în care cei doi sunt în plin proces de divorț. Fosta parteneră de viață a antrenorului de la Neftchi Baku i-a transmis acestuia un mesaj de felicitare după calificarea în turul 3 preliminar al Conference League.

Laurențiu Reghecampf a fost felicitat de Anamaria Prodan după revenirea de senzație din dubla cu Aris Limassol

Echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf a întors fantastic dubla cu Aris Limassol și s-a impus cu 3-0 în retur, după ce în tur fusese 2-0 pentru echipa din Cipru. Performanța antrenorului de 46 de ani a fost apreciată chiar și de Anamaria Prodan, cu care a avut mai multe schimburi dure de replici în ultima perioadă, în condițiile divorțului dintre ei.

Încă cel mai bun! Pe meserie dă lecții. Felicitări!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Mesajul transmis de Anamaria Prodan după performanța reușită de Laurențiu Reghecampf în Conference League
Mesajul transmis de Anamaria Prodan după performanța reușită de Laurențiu Reghecampf în Conference League

În urmă cu doar câteva zile au existat din nou tensiuni uriașe între cei doi

Această reacție a Anamariei este cu atât mai surprinzătoare cu cât recent ea a avut din nou cuvinte foarte dure la adresa lui Reghecampf. Totul s-a petrecut după ce antrenorul a avut câștig de cauză în apelul formulat în legătură cu pensia alimentară pe care trebuie să i-o achite fiului său după divorț.

„Cere judecătorilor să stabiliească cât să plătească pensie pentru copilul lui? Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! I-am spus și eu, și copiii, că este binevenit acasă să-și vadă copiii sau să-i ajute când și cu cât vrea!

Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum și cât poate. Ok, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei?!

Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea mai contează 2000 euro? E tragico-comic! Din toate punctele de vedere. Va ajunge rău cu tot ce face. Veți vedea traseul lui în foarte scurt timp. Tot ce am construit pentru el în 16 ani, a demolat inconștient în doar doi ani! Treaba și problema lui!

Eu nu am treabă cu așa ceva. Avocatul meu se ocupă de tot. Mă lasă rece tot ce face. Eu îmi cresc copiii mândră cu capul sus și îi cresc în demnitate”, a spus Anamaria Prodan potrivit click.ro.

Ce a spus Reghecampf după revenirea fantastică din Conference League

Ambele echipe au jucat extraordinar şi sunt fericit pentru că am revenit (n.r. după 0-2 în tur), am învins şi ne-am calificat. O să ne bucurăm în seara asta, vom sărbători, dar de mâine începem din nou munca. Săptămâna viitoare vom avea un meci foarte dificil cu Rapid Viena. În fotbal orice este posibil. Da, promit că voi aduce jucătorii la nivelul necesar pentru a lupta. Vom începe analiza adversarei şi vom pregăti meciul foarte bine”, a declarat antrenorul român la conferința de presă de după returul cu Aris Limassol.

CITEȘTE ȘI Anamaria Prodan l-a scos la vânzare pe Reghecampf. Gigi Becali a dezvăluit cât a cerut impresara pe soțul ei