Ce mică e lumea! Fosta iubită a lui Mutu se iubește cu ex-ul unei celebre cântărețe din România

Moldoveanu Camelia / 01.10.2021, 11:15

Adrian Mutu are parte de o surpriză din partea unei foste iubite. Femeia s-a cuplat cu un italian care a frânt multe inimi prin România. Milionarul a avut o relație plină de controverse cu o cântăreață de la noi. Mică e lumea, iar România este țara care îi leagă pe cei doi proaspăt îndrăgostiți.

Fosta lui Adrian Mutu s-a cuplat cu un „crai” italian care a frânt inimi prin România

Antrenorul FCU Craiova a avut o viața amoroasă tumultoasă, căsătorindu-se de trei ori și rezultând patru copii. Mutu le-a dus la alta pe: Alexandra Dinu, Consuelo Matos Gomez și Sandra Bachici. Ce-i drept, pe toate femeile din viața „Briliantului” le leagă un lucru extrem de vizibil, frumusețea.

Adrian Mutu a avut mereu lipici la femeile extrem de frumoase, iar printre ele s-a numărat și Aida Yespica. Modelul din Venezuela a fost pe primele pagini ale publicațiilor din mai multe țări datorită relațiilor cu mai mulți fotbaliști. Se pare că a renunțat la bărbații care joacă în „sportul rege” și s-a îndreptat către oamenii de afaceri.

Aida Yespica s-a cuplat cu Maschio Gaspardo, fostul iubit al Cristinei Spătaru. Cântăreața și omul de afaceri din Italia au avut o poveste de dragoste intensă, bărbatul făcându-și planuri să-și întemeieze o familie cu aceasta. Înainte de a o lua de mână pentru a pleca în Italia, Maschio Gaspardo a descoperit că aleasa lui nu era „ușă de biserică” și s-a decis să o părăsească. Italianul a apărut chiar și în presă cu o înregistrare audio din care reieșeau mai multe detalii intime din relația cu Cristina Spătaru.

Maschio Gaspardo s-ar fi iubit și cu Cristina Rus, însă totul s-a terminat repede așa cum a și început. După ce a încercat o relație cu cele două cântărețe menționate, omul de afaceri italian și-a îndreptat atenția către Ona Zăvoranu. Cu ea, însă, calitățile de cuceritor nu au funcționat și a fost părăsit destul de repede.

Aida Yespica s-a culcat cu toți fotbaliștii de la aceste echipe

Florentino Perez a fost cel care a dezvăluit telenovela din viața Aidei Yespica. El Confidencial a publicat niște înregistrări în care președintele Real Madrid dezvăluia faptul că Mesut Ozil a renunțat la relația cu fosta iubită a lui Adrian Mutu după ce a aflat de la Mourinho că venezueleanca era o adevărată „colecționară” de fotbaliști. Mesut a jucat la Real Madrid în perioada 2010-2013.

Când Ozil a venit la Madrid, și-a schimbat iubita cu un model din Milano.

Mourinho i-a spus că noua lui iubită s-a culcat cu toți jucătorii de la Inter și AC Milan, inclusiv cu staff-urile tehnice ale celor două formații!

Cred că a părăsit-o după acea discuție cu Mourinho.”, a zis Florentino Perez în 2012, potrivit publicației menționate mai sus.