Ce minuni mai face Marius Croitoru. FC Botoșani a anunțat transferul unui atacant cu meciuri în Serie A din Italia

Robert Zanfir / 15.02.2022, 17:54
Ce minuni mai face Marius Croitoru. FC Botoșani a anunțat transferul unui atacant cu meciuri în Serie A din Italia

FC Botoșani a anunțat transferul lui Sergej Grubac. Atacantul a jucat în ultimii trei ani la Chievo, unde a prins și meciuri de Serie A.

FC Botoșani a trecut cu bine de dușul rece administrat de FC U Craiova. Jucătorii lui Marius Croitoru au câștigat cu Academica Clinceni, 2-0, și au urcat pe podium.

Ce minuni mai face Marius Croitoru. FC Botoșani a anunțat transferul unui atacant cu meciuri în Serie A din Italia

Marius Croitoru are planuri mari în nordul Moldovei. Ajuns pe locul 3, antrenorul speră să dea lovitura și cu jucătorii pe care îi aduce în Liga 1.

Tehnicianul este cunoscut pentru flerul pe care îl are în transferurile de jucători. A explicat că „miroase” o bună afacere în doar câteva secunde.

Între timp, FC Botoșani a anunțat aducerea unui atacant de doar 21 de ani, cu meciuri în Serie A. Va fi un nou prilej pentru Marius Croitoru să își demonstreze măiestria:

„Bine ai venit, Sergej Grubač! Atacantul în vârstă de 21 de ani, Sergej Grubač a semnat cu FC Botoșani și va juca sub culorile roș-alb-albastre pentru următorii doi ani și jumătate.

Jucătorul de origine sârbă a făcut junioratul în Cipru la Apoel Nicosia, iar ultimii trei ani a evoluat în Italia la Chievo Verona. Grubač va juca cu numărul 14”, se arată în comunicatul moldovenilor, postat pe contul de facebook.

Sergej Grubač a jucat ultima dată la Chievo și ajunge la Botoșani liber de contract.

Sârbul are 15 partide pentru Chievo, dintre care 3 în Serie A. Nu a marcat niciun gol pentru italieni.

Secretul lui Marius Croitoru! Cum face transferurile la FC Botoșani

Antrenorul formației moldovene a dezvăluit cum procedează atunci când are de ales între mai mulți jucători. Croitoru a dezvăluit că are nevoie doar de câteva secunde pentru a-și dea seama dacă un fotbalist corespunde cu ceea ce își dorește el la echipă sau nu.

„Este o meserie de vocație. Pe Meleke l-am adus din Liga 2 din Finlanda. Credeți că avea cineva curajul în România, cu o echipă de play-off, să ia un jucător din Liga 2 din Finlada?

Eu mă uit la toți jucătorii care-mi sunt propuși. Cred că am 20 de jucători pe zi și nu exegerez. La toți 20 mă uit, pentru că nu știi pe cine pierzi. În 10 secunde îmi dau seama. Marja de eroare e mare, dar dacă văd un jucător care îmi place în 10 secunde, intru în amănunt.

În rest, mă uit, și închid tot după 10 secunde dacă nu-mi place jucătorul respectiv. Dacă în 10 secunde calitățile lui îmi spun altceva decât jucătorii din România, îl iau imediat”, a spus Marius Croitoru la Digi Sport.