Ce ofertă i-a făcut FCSB lui Djokovic, fotbalist care a luat titlul cu CFR Cluj

Ioan Valentin Oprea 05.06.2023, 16:21
Ce ofertă i-a făcut FCSB lui Djokovic, fotbalist care a luat titlul cu CFR Cluj

Gigi Becali nu mai concepe ca FCSB să rateze din nou titlul. Latifundiarul din Pipera e dispus să bage mâna adânc în buzunar în această perioadă de mercato şi a început deja negocierile cu mai mulţi jucători. Potrivit lui Becali, formaţia antrenată de cipriotul Elias Charalambous are nevoie de întăriri în toate compartimentele. Doi fundaşi centrali, doi mijlocaşi centrali şi un atacant sunt priorităţile FCSB-ului din această pauză competiţională de vară.

Printre jucătorii vizaţi de Becali, se află şi fostul fotbalist al CFR-ului, Damjan Djokovic. Experimentatul jucător în vârstă de 33 de ani e liber de contract, după ce şi-a încheiat angajamentul cu formaţia lui Marius Şumudică, Al-Raed.

Oficialii grupării roş-albastre au început deja de mai multe zile contactele cu Djokovic, dar negocierile sunt încă departe de a se finaliza. Conform informaţiilor prezentate de jurnaliştii de la Digi Sport, Becali i-a propus croatului un salariu lunar de 20.000 de euro. În plus, Djokovic va primi la semnare şi o primă de instalare în valoare de 100.000 de euro.

Djokovic a plusat la negocieri

Jucătorul croat nu a fost însă mulţumit cu această ofertă şi a plusat la negocieri. Djokovic a cerut un salariu mai mare, de 30.000 de euro. Becali nu a venit, pentru moment, cu o contraofertă, iar discuţiile vor continua în zilele următoare.

Dacă Becali îşi va da ok-ul ca Djokovic să primească lunar 30.000 de euro, atunci croatul ar deveni cel mai bine plătit fotbalist din Superligă, egalând-ul astfel pe Florinel Coman.

Garita, în capul listei de transferuri

Vârful lui FC Argeş, Arnold Garita, e o altă prioritate a roş-albaştrilor din această perioadă de mercato. Becali îşi freacă mâinile de bucurie după retrogradarea piteştenilor în divizia secundă şi speră să-l aducă acum gratis pe Garita, la FCSB.

Fundaşul central de la FCU Craiova, Andre Duarte, precum şi Vlad Chiricheş sunt oamenii pe care Becali şi-i doreşte în defensivă. Duarte are o situaţie contractuală complicată cu gruparea din Bănie şi nu este clar deocamdată dacă acesta va mai evolua sau nu la Craiova şi în sezonul viitor. De partea cealaltă, Chiricheş mai are un angajament valabil pe un an de zile cu Cremonese şi nu i-a dat încă niciun răspuns lui Becali.

Urmăriți Playsport.ro și pe