Ce păcat! Motivul incredibil pentru care Drăgușin ratează duelul cu Man și Mihăilă! Dezvăluirea lui Pirlo

Marian Cărăvan / 20.04.2021, 18:01
Ce păcat! Motivul incredibil pentru care Drăgușin ratează duelul cu Man și Mihăilă! Dezvăluirea lui Pirlo

Juventus și Parma se întâlnesc miercuri seară în Serie A, însă Drăgușin ratează duelul cu Man și Mihăilă. Motivul incredibil a fost dezvăluit de antrenorul Bătrânei Doamne, Andrea Pirlo. Tânărul fundaș al lui Juve aștepta de ceve vreme acest duel, însă visul i-a fost curmat brusc în această săptămână.

Motivul pentru care Drăgușin ratează duelul cu Man și Mihăilă

Nu știm cum ar fi arătat acest duel al românilor din Serie A. Radu Drăgușin versus Man și Mihăilă. În weekend, tot în Serie A, doi români au făcut spectacol în Cagliari – Parma. Răzvan Marin de o partea, Dennis Man de cealaltă. Iar în această săptămâna se contura un alt duel românesc pe dreptunghiul verde. Nu a fost să fie. Radu Drăgușin ratează duelul cu Man și Mihăilă. Nu s-a accidentat, motivul este cu totul altul, fiind dezvăluit de antrenorul torinezilor, Andrea Pirlo. Un coechipier al lui Drăgușin de la echipa U23 a fost depistat pozitiv la noul coronavirus, astfel că internaționalul român a intrat în izolare până va fi și el testat.

Andrea Pirlo apelează deseori la jucători de la echipa U23, practic echipa secundă a torinezilor. Radu Drăgușin e în atenția tehnicianului, care l-a și debutat pe român direct în Liga Campionilor. Acum nu l-a putut lua în lot pentru meciul de mâine seară, cu Parma. Pirlo a oferit explicația pentru care Drăgușin ratează duelul cu Man și Mihăilă.

Din păcate, trei jucători pe care îi convocam regulat la echipa mare, Drăgușin, Fagioli și Di Pardo au rămas la formația a doua unde unul dintre colegii lor a ieșit pozitiv”, a spus Andrea Pirlo.

Meciul Juventus – Parma e miercuri, 21 aprilie, de la ora 21:45.

Radu Dragusin rateaza duelul cu Man si Mihaila din Serie A
Radu Dragusin rateaza duelul cu Man si Mihaila din Serie A

Radu Drăgușin ascultă de sfaturile lui Cristiano Ronaldo

Radu Drăgușin a semnat cu Juventus până în iunie 2025 și va avea un salariu de peste 500.000 de euro pe sezon. Fundașul român a fost dorit de mai multe cluburi importante din Europa. Leipzig, Tottenham, Newcastle sau Crystal Palace au încercat să îi obțină semnătura, însă în cele din urmă, Drăgușin a ales Juventus.
Formația din Torino a contribuit la dezvoltarea lui Drăgușin în ultimii 3 ani. În august 2018, Juve îl cumpăra de la Sport Regal București pentru 260.000 de euro.

Din toamna anului trecut, fundașul român a devenit o apariție constantă în lotul primei echipe de la Juventus. Până în prezent, el a jucat 4 mecuri oficiale în tricoul echipei mari.
Antrenamentele alături de jucători ca Ronaldo, Bonucci sau Chiellini îl ajută foarte mult pe Drăgușin.

Ascultă de vedetele din vestiar, a primit sfaturi și de la Cristiano Ronaldo, dar și de la Bonucci și Chiellini. I-am spus să învețe cât mai multe de la asemenea jucători de clasă, mi-a spus că a învățat multe chestii tactice”, a dezvăluit impresarul lui Drăgușin, Florin Manea, pentru Radio Bianconera.