Ce părere are mama lui Cristiano Ronaldo despre Georgina Rodriguez. De ce nu s-au căsătorit, de fapt, până acum

Moldoveanu Camelia / 18.12.2021, 07:04
Ce părere are mama lui Cristiano Ronaldo despre Georgina Rodriguez. De ce nu s-au căsătorit, de fapt, până acum

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, partenera sa, urmează să devină din nou părinți. Însă, au existat nenumărate voci care au susținut faptul că mama starului portughez nu ar fi prea fericită cu relația pe care o are fiul ei. Maria Dolores dos Santos Aveiro a vorbit despre cum este, de fapt, celebrul model spaniol în relația cu CR7.

Maria Dolores dos Santos Aveiro, mama lui Cristiano Ronaldo, a lămurit situația dintre ea și Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au anunțat de curând că urmează să devină părinții unor gemeni. Din relația lor a mai rezultat o fetiță, Alana. Starul portughez, însă, mai are încă trei copii din relații anterioare. Modelul spaniol și fotbalistul celor de la Manchester United sunt împreună din 2017.

Cu toate că au destul de mult timp de când sunt împreună și se comportă ca o familie, Georgina fiind cea care are grijă de toți copii lui Ronaldo, cei doi nu s-au căsătorit până acum. Multe voci au susținut faptul că problema ar fi chiar mama lui Ronaldo, dar și surorile lui, deoarece femeile din familia dos Santos Aveiro cred că Georgina îi vrea doar banii lui CR7.  Însă, Maria Dolores a lămurit într-un final misterul.

Este o fată bună și un mare sprijin pentru Cristiano”, a spus Dolores Aveiro, citată de Mundo Deportivo.

Cu toate că s-a speculat mult în legătură cu o posibilă căsătorie între Georgina și Cristiano, spunându-se chiar că ar fi făcut pasul în secret, fotbalistul și-a dezamăgit fanii:

 Sunt catolic și mă duc la biserică în fiecare săptămână pentru a-i mulțumi lui Dumnezeu pentru tot ce-mi dă, pentru că are grijă de familia și prietenii mei. Merg la biserică în fiecare săptămână pentru că în Torino sunt multe biserici și ai de unde alege. Un fotograf m-a văzut și a crezut că urmează să mă căsătoresc. În viitor nu știu ce se va întâmpla, dar acum nu este în planurile mele”, a spus Ronaldo potrivit publicației italiene Gazzetta dello Sport, în urmă cu ceva timp.

„Georgina e o parte din mine”

Ronaldo a crescut într-un mediu foarte dificil, dintr-o familie săracă, în Madeira, un arhipelag portughez din Atlanticul de Nord, la vest de Maroc, dar care aparține de Portugalia. Acesta, în ciuda condițiilor grele, a avut mereu parte de căldura și iubirea familiei. Pentru el, aceasta înseamnă totul, după cum a declarat într-o „scrisoarea de dragoste”, în urmă cu câțiva ani.

Georgina este o parte din mine. O iubesc și într-o zi va fi soția mea. Mama mea o place, iar acest lucru se va întâmpla. De asemenea, într-o zi, Junior mi-a cerut un iPhone, dar i-am zis „nu”. Trebuie să învețe să muncească din greu pentru a obține ceva. Educația este cel mai bun lucru pe care i-l pot oferi. Când l-am dus în Madeira și Marquis de Pombal, nu-i venea să creadă că am crescut aici. Când am ajuns la reședința din Marquis de Pombal, am regăsit oameni pe care i-am văzut acolo când stăteam, ba chiar dinaintea mea. Mama mea? Abia se putea uita la meciuri, din cauza stresului. Avea atâtea emoții. Doctorii au trebuit să-i prescrie sedative pentru a-mi vedea meciurile. Tatăl meu era diferit. M-a văzut jucând pe stradă, când eram mic, a fost primul meu agent. El m-a dus la echipa locală (n.r. – Andorinha). Tatăl meu a făcut tot posibilul ca să-mi placă fotbalul”.