România a jucat în meciul de deschidere la EURO 2016 cu Franța și a plecat acasă imediat după fnalul grupei din care mai făceau parte Elveția și Albania.
Fost bucuătar chef la națională lui Anghel Iordănescu, Cezar Munteanu a dezvăluit că fotbaliști români aveau uneori plăceri nebune care contraveneau vietii de sportivi.
„Moți a strigat după meciul cu Albania că voia cartofi prăjiti și ouă ochiuri. Săpunaru prefera mușchiul de vită bine făcut. În avion mi-a zis cineva: Ne-ai dat atâtea frunze, nici caprele nu mănâncă”, a povestit Chef Cezar Munteanu la Podcast Sport Toc & Talk , emisiunea Ioanei Cosma de pe Youtube.
Bucătarul a dezvăluit și preparatul pe care l-a dat fotbaliștilor naționalei la Campionatul European de Fotbal din 2016.
I-am innebunit cu sucul de sfeclă, dar sucul de sfeclă dimineata e cel mai bun pentru performanța sportivă ridicată. Nu trebuie sa lispească din meniul sportivilor. Se consulta cu un nutritionist care s-a școlit la Barcelona. M-am consultat cu un nutriționist școlit la Barcelona. Din păcate, România nu a avut nutriționist la EURO, în Franța, a mai spus Chef Cezar Munteanu la emisiunea Podcast Sport Toc & Talk de pe Youtube.
România a jucat în meciul de deschidere cu Franța, la turneul final din 2016, dar a pierdut greu, 1-2. A urmat egalul cu Elveția, 1-1 și meciul decisiv cu Albania pentru calificarea în faza următoare. Naționala a fost învinsă cu 0-1 și a părăsit competiția.
Ioana Cosma vă așteapăt în fiecare luni, de la 09:30, la Playsport Review de pe playsport.ro. Emisiunea poate fi urmărită și pe canalul de Youtube Playsport.