Ce planuri are Victor Angelescu după ce a achitat datoria către Julio Cesar. Acțiunea depusă în instanță va continua

Robert Zanfir 11.07.2022, 17:29
Ce planuri are Victor Angelescu după ce a achitat datoria către Julio Cesar. Acțiunea depusă în instanță va continua

Victor Angelescu (38 de ani) a anunțat ce va urma pentru Rapid, după ce clubul a plătit datoria către Julio Cesar, după cum a decis TAS. Acționarul din Giulești consideră decizia nedreaptă și spune că acțiunea în instanță va continua.

Rapid va avea parte de cel mai greu debut din istorie, după cum s-a plâns însuși Adrian Mutu. CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova sunt adversarele care îi vor da bătăi de cap antrenorului. Totul, după seria de rezultate rușinoasă din amicalele acestei veri. Urmașul lui Mihai Iosif primește, totuși, și o veste bună. Echipa va putea legitima jucătorii aduși în această pauza competițională: Florin Ștefan, Andrei Ciobanu, Valentin Costache și Paul Iacob.

Victor Angelescu și-a anunțat planurile după ce a achitat datoria către Julio Cesar

Acționarul Rapidului a confirmat plata datoriei către Julio Cesar. Angelescu spune că a recurs la acest demers pentru a nu pune în pericol campania de achiziții. Cu toate acestea, omul de afaceri precizează că procesul cu FIFA și TAS va continua.

„Am făcut plata către Julio Cesar, pentru că nu voiam să riscăm nimic din punct de vedere sportiv.

Considerăm în continuare că decizia este una nedreaptă, deoarece noi am luat totul de la zero, am plătit deja pentru a duce mai departe numele Rapid, și astfel vom continua acțiunea în instanță.

Însă am preferat să plătim pentru ca suporterii noștri să fie siguri că binele clubului este întotdeauna pe primul loc.

În astfel de momente, clubul are nevoie ca acționarii să îi fie alături și să ofere siguranță! Uniți, suntem de neclintit!”, a transmis Victor Angelescu, pentru pagina de Facebook a celor de la Rapid.

  • 400.000 de euro, plus alte 200.000 de euro sub formă de penalități, este suma pe care Rapid a fost obligată să o plătească lui Julio Cesar. Brazilianul a jucatîn Giulești în sezonul 2008/2009. George Copos și Fathi Taher erau atunci la conducerea clubului.

Rapid a plătit banii către Julio Cesar

„Demersurile clubului nostru din fața Tribunalului Federal Elvețian, având ca scop anularea deciziei TAS din cauza Julio Cesar, continuă.

Însă, deoarece soluționarea acestei căi de atac nu se mai poate face până la începerea campionatului, conducerea împreună cu acționarii au decis să nu mai lase activitatea sportivă din cadrul clubului să fie afectată de această problemă exclusiv juridică.

Astfel, în cursul zilei de vineri au fost achitate datoriile fostului club Rapid către Julio Cesar, FIFA acordând un termen scurt pentru confirmarea plăților, urmând a ridica interdicția de a legitima jucători în cursul acestei săptămâni.

Odată cu definitivarea legitimării noilor jucători, clubul nostru nu va mai face alte comentarii pe această temă, decât după soluționarea definitivă a cauzei, se arată în mesajul Rapidului.

Julio Cesar a marcat două goluri în 15 partide în tricoul Rapidului.

Urmăriți Playsport.ro și pe