Ce poate face Gică Hagi la antrenamentele Farului Constanța! Au apărut imaginile cu managerul „marinarilor”

Robert Zanfir 29.11.2022, 00:13
Ce poate face Gică Hagi la antrenamentele Farului Constanța! Au apărut imaginile cu managerul „marinarilor”

Gică Hagi (57 de ani) s-a arătat foarte în formă la ultimul antrenament al liderului din Superliga, Farul Constanța. „Marinarii” revin pe terenul de joc cu un meci în compania celor de la FC Botoșani. Partida din runda a 19-a este programată duminică, 4 decembrie, de la 13:15.

Cu un nesperat început de campionat, Hagi a lăsat garda jos și a admis că poate intra în lupta pentru titlu. Farul este lider în Liga 1 și se pregătește pentru reluarea sezonului, după pauza cauzată de Campionatul Mondial și de meciurile naționalei.

Gică Hagi s-a dat în spectacol la antrenamentul lui Farul Constanța

Campionatul Mondial din Qatar este în plină desfășurare, iar microbiștii români îi duc dorul lui Gică Hagi. Naționala nu s-a mai calificat la o Cupă Mondială din 1998, când „Maradona din Carpați” era pe teren și inspira teamă în rândurile adversarilor.

Între timp trecut pe banca tehnică, „Regele” face spectacol la cârma echipei sale. Farul este lider în Superliga și speră la un sezon precum cel reușit de Viitorul în 2017.

„Marinarii” au început pregătirea pentru reluarea campionatului. Hagi a intrat la joc, a pasat, a alergat și nu a uitat să mângâie mingea (video aici).

Hagi, dat de gol de Gică Popescu

Relația de prietenie și de rudeni dintre Hagi și Popescu nu mai este un secret pentru nimeni. Totuși, deși se cunosc de peste trei decenii, cei doi au parte de multe discuții tensionate.

Gică Popescu recunoaște că nu are curajul să îl contrazică pe fostul mare jucător al celor de la Real Madrid, Barcelona sau Galatasaray.

„Sunt multe lucruri care mă enervează. Dar, în comparație cu cele pe care le apreciez, sunt puține, balanța e 90 la 10. Este foarte, foarte încăpățânat, foarte orgolios, și de multe ori greșește din orgoliu, din dorința de a face ca el. Însă este un tip șampanie. Explodează, și se așază după aia.

Când a explodat trebuie să-l lași în pace pe Gică, să-l lași să facă, să urle. După, dacă vii cu argumente, înțelege, dar nu trebuie să intri cu el în polemică în momentul în care este nervos. Eu știu foarte bine, ne știm de la 20 de ani, aș fi idiot, aș arăta lipsă de inteligență și de diplomație dacă m-aș lua cu el.

Este un tip perfecționist și de multe ori crede că jucătorii sunt ca el. Dacă, Casap de exemplu, nu o pune cu stângul acolo unde trebuie cum punea el. I-am zis, bă, nu sunt toți ca tine, tu erai unic, o puneai unde voiai, și acum o pui unde vrei, ăștia sunt altfel, trebuie să stai, să îi înveți.”, a spus Gică Popescu, în podcastul „DA BRAVO”.

Urmăriți Playsport.ro și pe