Ce preț incredibil i-au fixat lui Ianis Hagi. Cât a ajuns să coste românul în celebrul joc Football Manager 2021

Bordei Radu / 02.08.2021, 18:01
Ce preț incredibil i-au fixat lui Ianis Hagi. Cât a ajuns să coste românul în celebrul joc Football Manager 2021

Pentru Ianis Hagi începutul de sezon din Scoția a fost unul promițător. Mijlocașul român a marcat chiar în prima etapă, dar a și suferit o accidentare urâtă. Este adevărat că internaționalul nostru ar putea să scape ușor și să lipsească doar un meci.

Pentru naționala României, forma arătată de Hagi este o veste foarte bună, mai ales dacă acest lucru se va menține. În plus, fiul Regelui ar putea să impresioneze și pe creatorii unuia din cele mai populare jocuri de fotbal din lume. Aceștia au crescut deja valoarea fotblistului celor de la Rangers.

Cât costă Ianis Hagi în jocul în care fiecare poate să fie antrenor de top

Seria Football Manager, de la Sega, este unul din cele mai populare și jucate din lume. Spre desoebire de FIFA, jucătorul controlează o echipă din postura unui manager, care se ocupă de antrenamente, transferuri etc. Jocul este cunoscut pentru complexitatea lui, dar și pentru baza de date imensă. Sunt unii specialiști care chiar folosesc această bază ca să își facă ideea supra calităților unui fotbalist din vreun campionat pe care nu îl cunoaște. Sega folosește jurnaliști și fani pasionați din toate țările, pentru a avea informații cât mai realiste despre jucători.

Ianis Hagi este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști de la campioana Scoției. Dacă la începutul sezonului trecut, românul nu era cotat foarte bine, evoluțiile sale i-au crescut cota în joc. Gamerii din România, care ar dori să joace în echipa lor cu mijlocașul ofensiv din naționala noastră, vor trebui să scoată din buzunar aproximativ 10 milioane de euro. Este o sumă importantă, pentru un fotbalist care nu are cifre impresionante.

Ianis are o valoare de 65 din 100, mediu spre valoros, dar în joc, un fotbalist poate evolua. Mai ales că, la capitolul tehnic, „Prințul” stă foarte bine.

Fanii lui Rangers sunt în extaz după startul excelent al lui Ianis

Rangers a început în forță sezonul în care își apără titlul, iar Ianis Hagi le dă speranțe fanilor „albaștrilor”. În minutul 8 a reușit să deschidă scorul după o execuție de clasă. După gol, fanii celor de la Rangers au scandat numele lui Ianis, iar românul promite să depășească cifrele din sezonul trecut, când a marcat 7 goluri în campionat.

Avem obiective noi. Vreau să joc cât mai bine în acest sezon. Vreau să am acelaşi număr de goluri şi pase de gol. Mă simt mai puternic şi vreau să ajut echipa. Trebuie să câştigăm fiecare meci”, declarase Ianis Hagi, înaintea meciului, la microfonul Sky Sports.