Ce s-a întâmpla la Survivor România 2022 după ce se închideau camerele de luat vederi. Un „războinic” a dat totul din casă

Moldoveanu Camelia / 07.06.2022, 16:38
Ce s-a întâmpla la Survivor România 2022 după ce se închideau camerele de luat vederi. Un „războinic” a dat totul din casă

Survivor România 2022 a ajuns la final, însă nu și dezvăluirile din spatele camerelor de luat vederi. Ionuț Popa, concurentul pe care Alexandru Delea l-a învins pe traseu și s-a calificat în marea finală, a făcut dezvăluiri despre momentele neștiute din Republica Dominicană.

Nimeni nu știe acest detaliu din spatele camerelor de luat vederi de la Survivor România 2022

Alexandru Delea este marele câștigător Survivor România 2022, asta după ce a învins-o în finală, la votul publicului, pe Elena Chiriac. Însă, nu puțini au fost cei care ar fi vrut să-l vadă învingător pe Ionuț Popa.

Popa a mărturisit la „Ora Exactă în Sport” că este un împătimit al traseelor cu obstacole și că pe perioada Survivor România 2022 s-a antrenat din greu în fiecare dimineață. Când camerele nu filmau, Ionuț Popa își făcea antrenamentul în parc. Mai mult, el a recunoscut că cel mai greu i-a fost să-l înfrunte pe „Faimosul” TJ Miles:

O cursă cu Spartan are 21 de kilometri de alergare montan, pe acel traseu sunt 30 de obstacole. Anul trecut am participat la două curse și am avut 45 de obstacole în total. M-a ajutat foarte mult în competiție, oamenii văd produsul final, văd ce am făcut eu acolo, dar nu știe nimeni câtă muncă am depus.

Mă trezeam la 5 dimineața și mergeam să mă antrenez, nu puteam să mă antrenez mai târziu în parc pentru că era foarte cald, mă trezeam la 5, la 6 eram în parc, mă antrenam. Cred că m-am antrenat zilnic, nu știu câte pauze am avut.

TJ Miles a fost mereu adversarul meu când a fost la Faimoși, el era cel mai bun din acea echipă. Eu tot timpul intram și jucam cu el, pentru a-mi ajuta echipa. E foarte greu să fii constant acolo, am rămas eu și Ștefania constanți, dar la ei nu era constanță. Ei nu au fost o echipă de la început, fiecare încerca să domine, să arate că el e mai bun”, a declarat Războinicul.

Momente critice pe traseu pentru Ionuț Popa

Cu toate că a avut o evoluție constantă și s-a aflat mereu printre cei mai puternici „Războinici”, a recunoscut că a avut câteva momente când s-a gândit să renunțe:

„Am avut două momente, primul a fost în care corpul meu nu răspundea fizic absolut deloc. Eram cu TJ la start și când s-a dat startul, el a plecat înaintea mea, nu mi-am imaginat treaba asta pentru că nu mi-a luat niciodată startul, el venea întotdeauna în urma mea. Atunci mă gândeam ce mai caut în competiție dacă nu mai pot?

Eu voiam, dar corpul meu nu îmi răspundea. Atunci chiar m-am dus pe bancă, la colegii mei și le-am spus: ‘eu nu pot intra, nu mă simt bine, nu am energie’. Cred că a mai fost un moment psihic, cu fiul meu, îmi era foarte dor de el, aveam și comunicările acelea, ne gândeam foarte mult la cei de acasă. Dar sunt puternic psihic, fizic nu aveam cum atunci, dar am fost puternic psihic”.