Ce s-a întâmplat cu amanta lui Ciprian Marica la trei ani după ce au fost prinși în flagrant la hotel. Cum arată acum: Ana Muntean e schimbată total

Alex Cazacu 02.06.2023, 10:09

Cel mai probabil, toți internauții își amintesc celebrul videoclip în care Ciprian Marica apare în prosop, la ușa unui hotel din Cluj. Atunci, el s-a întâlnit cu Ana Muntean, iar soțul acesteia a fost cel care l-a filmat pe Marica. După episodul cu fotbalistul, se pare că fosta amantă a acestuia se bucură de un adevărat succes pe social media.

Ana Muntean, fosta amantă a lui Marica, s-a transformat total

În urmă cu aproximativ trei ani, Ciprian Marica era filmat în prosop, la un hotel din Cluj. Aici, el se întâlnise cu Ana Muntean și a fost filmat chiar de soțul acestuia. Acum, Ana pare să aibă un succes extraordinar în mediul online, având pe Instagram peste 50.000 de urmăritori.

În prezent, Ana Muntean este instructor de fitness și promovează un stil de viață sănătos. Din imaginile pe care le postează pe rețelele sociale se poate observa că Ana nu mai este roșcată. Acum, fosta amantă a lui Ciprian Marica s-a vopsit blondă, la fel ca și iubita acestuia.

„Acea perioadă a fost o perioadă din care am învățat foarte multe, o perioadă pe care mi-o asum cu bune și cu rele și o perioadă în urma căreia nu am niciun fel de regret”, spunea ea la un an după ce filmarea din hotel a devenit publică.

Ana Muntean este foarte activă pe rețelele sociale

Anii au trecut, iar Ana a lăsat în urmă acel episod neplăcut. După cum spuneam, ea s-a apucat serios de sport și a suferit și câteva intervenții chirurgicale. Acum, pare să semene foarte mult cu iubita fostului fotbalist.

Ana Muntean este nelipsită acum de pe platformele de socializare, unde are din ce în ce mai mulți urmăritori. Femeia postează diferite exerciții fizice pe care le face la sală sau acasă. În caz că nu știați, Muntean a absolvit Facultatea de Sport și chiar a practicat sport de performanță în trecut.

Se pare că și soțul ei a dat uitării cele întâmplate în urmă cu trei ani de zile. Anul trecut, Ana a fost invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune. La vremea respectivă, ea mărturisea că este fashion & lifestyle blogger.

Ce s-a întâmplat cu amanta lui Ciprian Marica la trei ani după ce au fost prinși în flagrant la hotel. Cum arată acum Ana Muntean
Ce s-a întâmplat cu amanta lui Ciprian Marica la trei ani după ce au fost prinși în flagrant la hotel. Cum arată acum Ana Muntean

Cum a fost prins Ciprian Marica la hotelul din Cluj

În 2019, în presă a apărut videoclip cu Ciprian Marica prins în flagrant la un hotel cu Ana Muntean. Fostul fotbalist și blondina au fost surprinși chiar de către soțul acesteia. Marica era la bustul gol și acoperit doar cu un prosop și încerca să-l liniștească pe soțul Anei Muntean. Incidentul a avut loc în vara lui 2019, la Grand Hotel Italia din Cluj.

Urmăriți Playsport.ro și pe