Ce s-a întâmplat la primul termen al procesului dintre Anamaria Prodan și Reghecampf. „Diseară am petrecere”

Giosanu Catinca / 07.02.2022, 22:09
Ce s-a întâmplat la primul termen al procesului dintre Anamaria Prodan și Reghecampf. „Diseară am petrecere”

Procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi trebuit să înceapă astăzi. Nu s-a întâmplat însă așa! Niciunul dintre cei doi soți nu s-a prezentat la Tribunalul Buftea, acolo unde se judecă cererea depusă de antrenorul Universității Craiova.

Procesul de divorţ dintre Anamaria Prodan şi Laurentiu Reghecampf, amânat

La Judecătoria Buftea au fost prezenți astăzi doar o parte dintre avocaţii celor doi. Impresara are pretenții la custodie, dar a ezitat să meargă la primul proces. Motivul este unul de-a dreptul uimitor.

Impresara a anunțat care a fost motivul pentru care a lipsit de la primul termen al procesului de divorț. Ea susține a ales să nu meargă la tribunal pentru că ştia că procesul va fi amânat.

Eram pregătită să plec la Buftea, dar avocații au avut COVID, așadar am decis să mă fac frumoasă pentru că diseară avem petrecere. Vă pup.”, a transmis Anamaria Prodan, prin intermediul contului ei de Instagram.

Având în vedere situația dată, primul termen al divorțului s-a amânat la o dată care va fi anunțată ulterior.

Reacția lui Reghecampf

Nici Laurențiu Reghecampf nu a ajuns la Tribunalul din Buftea, acolo unde era așteptat de toată lumea. Dar nu pentru că ar fi știut despre problemele de sănătate ale avocaților.

Tehnicianul a anunțat că e mult prea ocupat și nu se poate prezenta la primul termen din procesul de divorț. El a subliniat că trebuie să muncească și că asta îl împiedică să se prezinte la proces. În plus, Reghecampf susține că nu a cerut partaj, ceea ce înseamnă că procedura nu ar trebuit să fie foarte complicată.

Nu aveam de ce să mergem, astăzi. Adică, eu nu aveam, restul nu mă interesează. Nu știu ce face Anamaria. Este vorba doar de divorț, sper să se rezolve cât mai repede.

Nu văd niciun motiv ca să se prelungească. Nu am cerut partaj, nu am cerut absolut nimic. Am cerut doar să divorțez de Anamaria, lucru care, cred eu, este simplu. Nu poate nimeni să fie ținut cu forța de cineva… Alte discuții nu sunt acum.”, a declarat, la rândul său, Laurenţiu Reghecampf.