Ce salariu va avea Dusan Uhrin la Dinamo! Tehnicianul ceh, nerăbdător să lucreze din nou în „Ștefan cel Mare”

Mihai Cheles 13.04.2021, 23:36
Ce salariu va avea Dusan Uhrin la Dinamo! Tehnicianul ceh, nerăbdător să lucreze din nou în „Ștefan cel Mare”

Iată ce salariu va avea Dusan Uhrin Jr la Dinamo! Date mutării antrenorului ceh au fost făcute publice.

Ce salariu va avea Dusan Uhrin la Dinamo! Tehnicianul ceh, nerăbdător să lucreze din nou în „Ștefan cel Mare”

Dinamo are un nou antrenor! La scurt timp după ce Gheorghe Mulțescu și-a dat demisia, a fost anunțat faptul că dinamoviștii s-au înțeles deja cu un alt tehnician. La scurt, Peluza Cătălin Hîldan a confirmat zvonurile – Dusan Uhrin Jr. se va ocupa de echipă în continuare.

Conform Prosport, antrenorul ceh a semnat pe un an și jumătate și va încasa 8.000 de euro pe lună. Acesta a sosit în România, zilele trecute, și a stat de vorbă cu suporterii-acționari, nu și cu oamenii din conducere. Nu este exclus ca acest lucru să fi ajuns și la urechile lui Gheorghe Mulțescu, cel care a decis că nu mai are rost să continue la Dinamo.

Am revenit pentru suporterii incredibili ai lui Dinamo. Ei m-au convins! Am venit să salvăm Dinamo și sunt convins că vom reuși, declarat Uhrin, pentru Prosport.

Uhrin a mai antrenat alte trei formații din Liga 1

Cel supranumit „SMURD-ul” a sosit la club într-o postură critică și nu s-a simțit deloc confortabil ca, cei care conduc pe Dinamo, să caute permanent noi antrenori. Nici jucătorii nu l-a ascultat pe Mulțescu așa cum ar fi trebuit, iar ruptura a fost una inevitabilă.

Dusan Uhrin Jr. a mai antrenat-o pe Dinamo în perioada august 2019 – martie 20202, timp de 26 de partide. Cehul era liber de contract după ce își încheiase socotelile cu Gaz Metan Mediaș, în luna septembrie a anului trecut. În România, Uhrin le-a mai antrenat pe Poli Timișoara și CFR Cluj. De asemenea, acesta a mai antrenat pe Mlada Boleslav, AEL Limassol, Slavia Praga, Viktoria Plzen și Dinamo Tbilisi.

Ce salariu va avea Dusan Uhrin la Dinamo! Tehnicianul ceh, nerăbdător să lucreze din nou
Ce salariu va avea Dusan Uhrin la Dinamo! Tehnicianul ceh, nerăbdător să lucreze din nou „Ștefan cel Mare”

Mesajul Peluzei Cătălin Hîldan, imediat după demisia lui Gheorghe Mulțescu

Nu cedăm, câinilor!

DUŠAN UHRIN LA DINAMO!

Duşan Uhrin Jr. este noul antrenor al echipei noastre începând din această seară.

Duşan a semnat cu Dinamo un contract valabil până la finalul sezonului următor al Ligii 1. (2021 – 2022)

Mister este la Bucureşti şi va prelua echipa în cursul zilei de mâine. Cunoaşte situaţia, a văzut meciurile echipei, ştie problemele. “Dinamo e un club cu istorie şi cu suporteri extraordinari. Fără suporteri, Dinamo nu mai exista!”

Antrenorul vine la Dinamo alături de staff-ul personal, din care fac parte Denis Kavan şi Dragoş Picu.

Îi mulţumim, din nou, seniorului nostru, Gheorghe Mulţescu, pentru tăria de care a dat dovadă atunci când a acceptat să preia echipa într-un moment atât de dificil. Presiunea a fost uriaşă!

Mulţescu va rămâne în cadrul clubului, pe o altă funcţie, cât timp doreşte, pentru că aici îi este locul! Dinamo are nevoie în continuare de experienţa profesionistului desăvârşit care este Gheorghe Mulţescu!

Şansele la Cupă sunt intacte!

Dinamo se bate acum cu alt suflu şi pentru rămânerea în Liga 1.

Sunt meciuri cât o finală, toate!

WELCOME BACK TO DINAMO BUCHAREST, DUŠAN UHRIN!

Nu cedăm, câinilor!

PUMNII SUS!”.

Urmăriți Playsport.ro și pe