Ce șanse are Mitriță să revină în Liga 1, la CS U Craiova? Reghecampf a anunțat că îl dorește pe micuțul mijlocaș în Bănie

Moldoveanu Camelia 31.03.2022, 21:19
Ce șanse are Mitriță să revină în Liga 1, la CS U Craiova? Reghecampf a anunțat că îl dorește pe micuțul mijlocaș în Bănie

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre posibilitatea ca Alexandru Mitriță să revină în Liga 1, la CS U Craiova. Mijlocașul român este pe finalul împrumutului cu PAOK și nu au apărut semne că ar putea rămâne sub comanda lui Răzvan Lucescu.

Alexandru Mitriță pare a fi tot mai aproape de o revenite în Liga 1

New York City îl are sub contract pe Alexandru Mitriță până în februarie 2023, însă PAOK l-a luat împrumut până în vara acestui an. Se zvonește că mijlocașul român nu prea mai are loc în echipa lui Răzvan Lucescu și că o revenire în Liga 1 ar fi cel mai probabil scenariu.

Dacă vom avea posibilitatea, normal că este o soluție Mitriță. E un jucător de națională, pe care îl cunoaștem. Eu l-am antrenat și în Arabia Saudită. Cu siguranță mi-aș dori să am un asemenea jucător.

Acum nu știu dacă va fi posibil. Și el a ajuns la un nivel și probabil își dorește să rămână unde este, și financiar, și din punctul de vedere al competiției. Dar vă spun «Da» cu tărie, e un jucător care ne-ar putea ajuta”, a declarat Reghecampf în cadrul unei conferințe de presă.

Nu este pentru prima dată când se aude că Mitriță ar putea reveni la CS U Craiova. Mijlocașul este finul lui Mihai Rotaru și a jucat în Bănie între 20 iulie 2017 – 4 februarie 2019. La PAOK, Alexandru Mitriță a evoluat în 28 de meciuri și a marcat 3 goluri, pe lângă cele două assisturi.

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat la antrenamentele de dinaintea meciului cu FCSB

Laurențiu Reghecampf a scos în evidență problemele cu care s-a confruntat în săptămâna de dinaintea meciului cu FCSB, la conferința de presă premergătoare partidei de duminică de pe Arena Națională. Antrenorul Universității Craiova a dezvăluit că toți jucătorii de la prima echipă s-au confruntat cu o viroză în această perioadă.

Astfel, el a fost nevoit să facă antrenamente cu mulți fotbaliști de la echipa secundă. Mai mult, au existat chiar zile în care doar 6-7 jucători de la prima echipă s-au antrenat în mod normal.

Cu toate acestea, Laurențiu Reghecampf, care s-a confruntat de asemenea cu probleme din cauza acestui focar de viroză din cadrul echipei, alături și de alți membri ai staff-ului său, se așteaptă ca oltenii să se ridice la nivelul așteptărilor în meciul cu FCSB, iar acesta să fie per total unul de nivel bun pentru Liga 1.

Cred că majoritatea oamenilor din fotbal aşteaptă meciul de duminică seară. Este un meci între două echipe care joacă fotbal, care vor să câștige cele trei puncte. Noi dorim să rămânem cât mai aproape de locul doi, ei își dorescă să rămână cât mai aproape de CFR, deci cu siguranţă va fi un meci deschis, un meci frumos. Jucăm pe cel mai frumos stadion din România după stadionul nostru.

Au fost câteva zile mai dificile, sâmbătă, duminică m-am simţit mai rău. N-am fost singurul din staff care a avut probleme cu gripa. Sunt mai bine. Sper ca jucătorii să fie bine la ora jocului. Am avut multe probleme în lot, ne-am antrenat cu 6-7 jucători de la echipa mare. Ceilalți s-au antrenat cum au putut, câte 2-3. Astăzi ne-am reunit cu toţii, au venit şi băieţii de la naţionale.”

Urmăriți Playsport.ro și pe