Ce se întâmplă cu banii pentru transferul lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray. Mihai Rotaru a dat cărțile pe față

Bordei Radu / 11.09.2021, 20:18
Ce se întâmplă cu banii pentru transferul lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray. Mihai Rotaru a dat cărțile pe față

Începutul ezitant de sezon al Craiovei, i-a întors pe fani contra patronului Mihai Rotaru. Nici venirea lui Laurențiu Reghecampf nu a schimbat cu mult situația. Suporterii îl acuză pe Mihai Rotaru că nu a investit în transferuri, la fel cum au făcut-o rivalele. CFR Cluj și FCSB au adus fotbaliști importanți, în timp ce oltenii nu au făcut mișcări spectaculoase.

Suporterii sunt cu mult mai supărați, cu cât Craiova a dat și o lovitură financiară, în această vară. Oltenii l-au cedat pe Alex Cicâldău, la Galatasaray, pentru 6,5 milioane de euro. Patronul oltenilor a lămurit, însă, ce se întîmplă cu banii pe care clubul trebuie să îi primească.

„Nu am încasat nimic pentru Cicâldău”. Mihai Rotaru a explicat ce s-a întâmplat cu banii de la turci

Bordeianu și Culio, la CFR, Keșeru, Budescu și Vali Gheorghe, la FCSB, au fost mutările importante din ultimele zile. În schimb, Laurențiu Reghecampf i-a primit doar pe Ionuț Vînă, gratis, de la FCSB și a plătit 150.000 de euro pentru un împrumut al lui Lyes Houri. Fanii i-au cerut socoteală finanțatorului și acesta a explicat cum stau lucrurile.

Noi nu primim banii imediat. Pe Mihăilă am încasat doar 30 %, până acum. Pe Cicâldău încă nu am primit nimic, prima tranșă care e undeva la 20% din sumă se va încasa la începutul lunii octombrie, a declarat Mihai Rotaru, la Pro X

Cu toate acestea, deși banii vin greu, clubul trebuie să cheltuiască. Iar patronul a trebuit să scoată bani din propriul buzunar.

Suma importantă scoasă de Mihai Rotaru din propriul buzunar. Cât a plătit Rotaru ca echipa să funcționeze bine

Mihai Rotaru le-a transmis suporterilor că nu doar transferurile reprezintă cheltuieli la echipă. Este mereu nevoie de bani, iar finanțatorul a trebuit să vină cu banii de acasă.

Banii se întorc pe măsură ce vin. Anul trecut s-au plătit bai frumoși pe transferuri. Au venit Ofosu, Cîmpanu, Mamut. Să nu uităm că mai sunt și alte cheltuieli. este nevoie de medicamentație, de cantonamente. Am plătit pe un cantonament și 200.00 de euro. Aceia sunt bani care trebuie să vină de undeva, iar în acest moment au venit de la mine, a explicat Mihai Rotaru

Patronul oltenilor le-a transmis fanilor că și în acest sezon a trebuit să acopere din banii proprii o sumă importantă.

Noi am vândut bine și tot a fost nevoie de bani. Și anul acesta am scos din buzunar 500.000 de euro. Clubul trebuie să funcționeze, a declarat Mihai Rotaru