Ce se întâmplă cu legendarul număr 7? Marea dilemă după transferul lui Ronaldo

Sorin Chiriac / 27.08.2021, 20:54
Ce se întâmplă cu legendarul număr 7? Marea dilemă după transferul lui Ronaldo

După ce a dispărut legendarul zecele lui Messi, urmează să dispară șaptele lui Cristiano Ronaldo. CR7 s-ar putea să rămână fără tricoul care l-a consacra. Regulile sunt foarte clare în Premier League și Manchester United n-ar putea face mai nimic. Ce tricouri mai sunt disponibile în acest moment.

Câți bani o să primească Juventus

Potrivit lui Fabrizio Romano, reputatul jurnalist italian specializat în piața transferurilor, Manchester United le va plăti celor de la Juventus aproximativ 20 de milioane de euro în schimbul lui Cristiano. La această sumă se vor mai adăuga și anumite bonusuri.

De asemenea, conform sursei citate, nu a existat nicio ofertă oficială din partea celor de la Manchester City pentru Ronaldo. Ci numai câteva discuții care nu s-au materializat în cele din urmă.

Singurul pas care a mai rămas de făcut este cel al vizitei medicale. Odată ce va fi făcut și acesta, Cristiano va semna un contract pe două sezoane cu un salariu de 25 de milioane de lire (aproximativ 29 de milioane de euro) pe an, anunță Sky Italia.

Primul 7 a lui Ronaldo a fost retras

Cristiano Ronaldo a purtat pentru prima dată tricoul cu numărul 7 la doar 9 ani. Andorinha, echipa din Madeira – Portugalia, a retras acest tricou în semn de respect pentru starul local care și-a început cariera strălucitoare în „casa” lor. CR7 a evoluat la acest club de la 8 până la 10 ani.

Numărul 7 i-a purtat noroc lui Ronaldo, iar fotbalistul a făcut un adevărat brand din „CR7”. Nu doar pe teren a purtat acest tricou în ultima vreme, ci și-a denumit și firmele astfel.

Ronaldo nu poate juca în tricoul cu numărul 7 la United

S-a întors după 12 ani la Manchester United și are șanse mici să-și recupereze celebrul tricou. Șaptele este purtat pe Old Trafford de Edinson Cavani, fotbalistul care mai are încă un an de contract la această echipă. Bineînțeles că șansele să plece în vară asta sunt foarte mici.

Regulile din Premier League sunt clare și nu-i permit lui Ronaldo să-i „fure” tricoul coechipierului său. După ce Messi a renunțat la numărul 10 purtat mai bine de 20 de ani, acum Cristiano Ronaldo se vede nevoit să facă același pas. La United mai sunt disponibile numerele: 12, 15, 24 și 28.

Înainte de startul unui nou sezon, fiecare echipă va aloca un număr diferit pentru fiecare jucător din prima echipă. Cât timp va rămâne la echipă pe parcursul sezonului respectiv, jucătorul își va păstra numărul”, se arată în regulamentul Premier League, citat de Manchester Evening News.

Rămâne de văzut dacă o să se facă o excepție și pentru Ronaldo, după ce starul argentinian a promit numărul 30 la PSG. În Ligue 1 neexistând până acum numărul cerut de Messi pentru a juca pe Parc des Princes.