Ce se întâmplă cu Octavian Popescu. Motivul pentru decăderea perlei lui Gigi Becali

Bădulescu Silvian 30.11.2021, 14:54
Ce se întâmplă cu Octavian Popescu. Motivul pentru decăderea perlei lui Gigi Becali

Nu cu mult timp în urmă, Octavian Popescu a fost prezentat ca o țintă a echipei Galatasaray. Totuși, nu s-a mai auzit nimic despre o posibilă mutare pe „Ali Sami Yen”, iar forma acestuia este în scădere.

„Depinde de el dacă va continua creșterea”

Octavian Popescu este considerat „noua perlă” a lui Becali, iar patronul dorește să-l vândă pe o sumă mare. Totuși, deși s-a vorbit de Galatasaray, forma acestuia a stagnat în ultima perioadă.

Florin Bratu, fost atacant de meserie și actual selecționer la echipa națională under-21, a vorbit despre situația lui Octavian Popescu. El e de părere că accidentare în urma căreia a stat pe bară a avut un impact asupra lui.

Octavian Popescu a apărut de nicăieri, a avut o creștere foarte mare, după care a intervenit o accidentare la genunchi, în urma căreia a stat 4-6 săptămâni. Nu e ușor, acum depinde de el dacă va continua creșterea”.

Acesta consideră că Tavi trebuie să muncescă mai mult și să vină cu noi elemente în jocul său.

Celelalte echipe îl cunosc acum știu ce să facă pentru a-l bloca. Depinde de el cum își va îmbunătăți arsenalul tehnic, pentru a deveni imprevizibil. Eu am vorbit cu el, i-am zis să încerce să înscrie mai mult. E un jucător foarte tânăr, cu mare potențial” a spus Florin Bratu.

„Fiecare vine și îi cere altceva”

Selecționerul de la tineret e de părere că inconstanța băncii tehnice are un efect asupra jocului lui Tavi Popescu. Tavi Popescu a avut mai mulți antrenori de când joacă la FCSB, printre care Toni Petrea sau Edi Iordănescu.

Tavi joacă de doi ani. Cu câți antrenori a lucrat la FCSB în perioada asta? Fiecare vine și îi cere altceva. A avut probleme de sănătate, a fost și COVID. Sunt unii care cresc repede, alții care stagnează și regresează. Contează doar atitudinea lui” a încheiat Florin Bratu.

Conform Transfermarkt, cota de piață a acestuia este de 1,6 milioane de euro.

În acest sezon, el a bifat 16 partide. 14 au fost în Liga I, timp în care a marcat patru goluri și a oferit un assist. Celelalte două meciuri le-a jucat în preliminariile UEFA Conference League, nereușind să înscrie sau să asiste.

În total, el a bifat 50 de partide oficiale pentru FCSB. Liga I, Supercupa României, precum și preliminarii de UEFA Conference League sau UEFA Europa League. În tot acest interval, el a marcat de opt ori și a oferit nouă pase decisive.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe