Ce se întâmplă, de fapt, după ce Sorana Cîrstea, iubita lui Ion Ion Țiriac, s-a retras din turneul de la Linz

Moldoveanu Camelia 09.11.2021, 09:49
Ce se întâmplă, de fapt, după ce Sorana Cîrstea, iubita lui Ion Ion Țiriac, s-a retras din turneul de la Linz

Sorana Cîrstea a anunțat luni că se retrage de la turneul Linz Open 2021, competiție care se desfășoară în perioada 6 – 12 noiembrie. Iubita lui Ion Ion Țiriac a reușit și de data aceasta să o evite pe „rivala” ei din România.

Accidentare neașteptată suferită de Sorana Cîrstea

Iubita lui Ion Ion Țiriac este o prezență constantă la turneul de la Linz, participând în sezoanele: 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2016, 2017, 2018 și 2020. După neparticipare Transylvania Open 2021, Sorana Cîrstea și-a anunțat retragerea și de la următorul turneu:

Din cauza unei accidentări suferite acum 2 zile la antrenamente aici, în Linz, trebuie să mă retrag de la unul dintre turneele mele preferate. RMN-ul a arătat o ruptură în mușchiul gambei, așa că medicii m-au sfătuit să iau o pauză. Acesta este sportul și asta este viața, dar accept orice provocare stând în picioare și cu capul sus. E timpul să mă recuperez și să devin mai puternică pentru 2022.”, a transmis Sorana Cîrstea, prin intermediul contul ei de socializare.

Iubita lui Ion Ion Țiriac a reușit să o evite, iar, cu succes pe Simona Halep

Vestea că Simona Halep și Sorana Cîrstea s-ar putea confrunta la Linz a entuziasmat multe persoane, însă iubita lui Ion Ion Țiriac a reușit, iar, să o evite cu succes pe marea sa „rivală”. Simona Halep a solicitat un wild card pentru a participa la turneul de la Linz. Gurile rele spun că Simona Halep a luat această decizie doar pentru a se confrunta cu Sorana Cîrstea, deoarece fostul lider WTA nu a mai participat la turneul de seria WTA 250 din 2012.

Cele două s-au antrenat în acest an la Cincinnati împreună, însă nu pentru mult timp. Se pare că s-ar fi observat relația destul de rece dintre ele, relație distantă pe care n-au negat-o niciodată. În același timp se mai zvonește și faptul că iubita lui Ion Ion Țiriac s-a retras de la Fed Cup din cauza „rivalei” sale din România.

La seria evitărilor se mai adaugă și lipsa Soranei Cîrstea de la cununia civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc. Rămâne de văzut dacă iubita lui Ion Ion Țiriac o să participe, totuși, la cununia religioasă și la petrecerea uriașă care se anunță a fi evenimentul anului 2022. Simo și Toni au stabilit deja data marelui eveniment.

Scorul general între cele două este de 2-1 pentru Sorana. Ele nu s-au mai întâlnit într-un meci oficial de 11 ani, iar pe vremea când se duelau, Simona Halep era mult mai neexperimentată.

Meciuri între Simona Halep și Sorana Cîrstea

  • 2008 – 50k Bucharest. Sorana Cîrstea a câștigat cu 3-6, 6-3, 6-1.
  • 2010 – Marbella. Simona Halep a câștigat ci 6-5, 7-6 (4).
  • 2010 – Cincinnati Masters. Sorana Cîrstea a câștigat cu 6-2, 6-4.
Urmăriți Playsport.ro și pe