Ce spune Budescu despre oamenii care-l critică. Fotbalistul a fost unul dintre cei mai buni jucători ai trupei lui Hagi

George Drafta 22.09.2023, 23:26
Ce spune Budescu despre oamenii care-l critică. Fotbalistul a fost unul dintre cei mai buni jucători ai trupei lui Hagi

Fotbalistul Farului a deschis drumul spre prima victorie în campionat a echipei lui Hagi după o pauză de aproape o lună.

Şi de asemenea spre primul succes pe teren străin după trei eşecuri la rând. Cu reuşita de pe „Arcul de Triumf”, Budescu a ajuns astfel la 3 goluri marcate pentru actuala sa echipă. După ce a marcat în dubla cu Flora Tallinn din turul trei preliminar al Conference League, Budi a izbutit şi primul gol în Superligă în tricoul campioanei.

„Am obținut o victorie importantă după o perioadă destul de lungă. Important că am câștigat cele trei puncte. Prima repriză am avut ceva ocazii, repriza a doua după ce am luat roșu nu am mai mai avut. E destul de greu să joci pe un astfel de gazon. Sper să remedieze problema, mai ales pentru cei de la Dinamo care joacă aici meci de meci”, a declarat la finalul meciului cîncheiat cu o victorie pentru echipa sa, scor 2-0. 

Budescu a fost înlocuit în minutul 64 în meciul cu Dinamo © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Nu răspunde la „provocări”

Budescu a tot fost criticat în ultimul timp pentru condiţia fizică cu care se prezintă la meciuri. Aspectul nu îl deranjează însă deloc pe decarul „Regelui”.

„Ce vorbesc oamenii e treaba lor și nu mă interesează. Nu bag în seamă criticile. Trebuie să adunăm puncte, că am pierdut foarte multe meciuri. Sperăm să facem și la următoarele meciuri puncte”, a mai punctat fotbalistul de 34 de ani. 

Urmăriți Playsport.ro și pe