Ce spune Nicolescu despre noi transferuri la Dinamo și cum se va schimba clubul după plecarea lui Vlad Iacob. Exclusiv

Bogdan Solomon 18.08.2023, 09:36
Ce spune Nicolescu despre noi transferuri la Dinamo și cum se va schimba clubul după plecarea lui Vlad Iacob. Exclusiv

Andrei Nicolescu a oferit, în cea mai recentă ediție a emisiunii Dinamo 7/9, detalii despre noile transferuri pe care le-ar mai putea realiza formația din Ștefan cel Mare, precum și despre schimbările ce se vor produce după plecarea lui Vlad Iacob.

Ce spune Nicolescu despre noi transferuri la Dinamo și schimbările din cadrul clubului

Acționarul „câinilor roșii” – proaspăt instalat și în funcția de administrator special – a dat asigurări că se vor face toate eforturile pentru perfectarea unor noi mutări în această vară, în cazul în care vor apărea astfel de oportunități. Potrivit spuselor sale, victoria cu FC Botoșani a reprezentat un moment de descătușare pentru elevii lui Ovidiu Burcă, iar jocul se va îmbunătăți pe măsură ce noii veniți se vor integra.

Schimbări importante se vor produce și la nivel administrativ, odată cu înlăturarea lui Vlad Iacob, care căzuse în dizgrația acționarilor majoritari. În următoarea perioadă se vor pune bazele unor campanii de promovare și comunicare, cu promisiunea că fanii vor avea parte de „un club cu adevărat profesionist”.

„Mă bucur că în sfârșit au început să se vadă rezultatele muncii noastre și a lui Ovidiu Burcă la echipă. Cred că victoria cu Botoșaniul este doar o descătușare, pentru că noi în toate meciurile am arătat bine, am jucat un fotbal calitate, care va crește odată cu integrarea noilor veniți în strategia de joc a lui Ovidiu.

Ovidiu a vorbit despre transferuri suplimentare, dacă vor apărea oportunități în privința jucătorilor disponibili pe piață, cu siguranță vom profita și vom semna. Organigrama clubului se va mări, evident. În curând ne propunem să aducem directorul de marketing pe care ni-l dorim, să începem să lucrăm la campanii de promovare și comunicare și să arătăm și să ne prezentăm ca un club cu adevărat profesionist”, a declarat Andrei Nicolescu la Dinamo 7/9.

Negocieri avansate cu un milionar dornic să devină acționar: „Ar aduce stabilitate”

În altă ordine de idei, noul administrator special al lui Dinamo a dezvăluit că în aceste momente se poartă tratative cu Sorin Preda, un om de afaceri care și-a manifestat interesul de a prelua o parte din acțiuni, iar șansele să se concretizeze sunt cât se poate de mari. Venirea sa ar urma să aducă stabilitate în cadrul clubului.

„Discuțiile cu acționarii care doresc să vină după aprobarea planului de reorganizare există de mult timp și sunt mai mulți investitori interesați să vină. Sperăm ca planul de reorganizare să fie aprobat pe 4 septembrie pentru a înlătura orice urmă de incertitudine și să intrăm pe o traiectorie normală. Sorin Preda a declarat că suntem în negocieri, nu mai e nevoie de confirmarea mea, așteaptă să se întâmple proceduri care nu țin de mine sau de el. Intrarea lui în acționariat ar aduce stabilitate”, a mai spus Nicolescu în ediția de joi, 17 august a emisiunii.

Urmăriți Playsport.ro și pe